Pentru un iluminat elegant sii modern alegeti banda cu leduri

Ușurință în utilizare, fără pierderi de energie electrică și eleganță, sunt câteva dintre lucrurile care descriu cel mai bine banda cu led, o soluție modernă de iluminat interiorul casei sau corpuri exterioare. Pe led-zone găsiți cea mai mare diversitate de benzi cu leduri, la prețuri mai mult decât avantajoase.

Beneficiile iluminatului cu bandă de leduri

Este bine-știut că mijloacele de iluminat pe baza de led sunt mult mai performante decât cele tradiționale și că vin la pachet cu nenumărate avantaje, ce pot convinge și cele mai pretențioase cereri.

Dintre principalele beneficii aduse de banda cu leduri, economia la curent de până la 50%, mai mare față de cea a becurilor obișnuite, designul simplist, gama largă de culori, strălucirea, jocurile de lumini și posibilitatea de conectare sunt câteva dintre avantajele utilizării ledurilor.

De asemenea, în cazul benzii de leduri, aceasta este ideală din punctul de vedere al siguranței, deoarece funcționează la 12V, toate ledurile sunt acoperite cu silicon și cea mai mare parte a lor sunt rezistente la apă, astfel că pot fi folosite cu ușurință pentru spațiile exterioare.

Banda cu leduri este ideală pentru iluminatul unor corpuri greu de conturat, datorită versalității și flexibilității ei, combinate cu posibilitatea de a le tăia la orice dimensiune doriți.

Cumpără online bandă cu led de la Led-zone

În magazinul online Led-zone, găsiți o gamă variată de benzi de leduri: pentru interior, exterior, cu profil de aluminiu, color, violete, cu telecomandă pentru schimbarea culorilor, din silicon, submersibilă, precum și accesorii necesare instalării benzii. Comandați online sau telefonic si apelați la consultanța experților magazinului.