fbpx

Pentru prima data in Romania Black Friday la Depozitul de calculatoare second hand dcsh ro

In perioada 19 – 23 noiembrie, dcsh.ro face reduceri masive la calculatoare, monitoare, laptop-uri si componente calculator second hand pe www.dcsh.ro. Desi clientii dcsh.ro sunt obisnuiti cu cele mai bune oferte din piata, acestea vor culmina vineri, 23 noiembrie, de Black Friday; o zi in care dcsh.ro va avea REDUCERI semnificative pentru cumparaturi destepte.

La dcsh.ro produsele second hand au deja o reducere de minim 50% fata de cele noi si garantie intre 6 si 12 luni.

Black Friday la Depozitul de calculatoare second hand dcsh.ro

Despre dcsh.ro

Recent lansat pe piata de profil din Romania, Depozitul de Calculatoare Second Hand (www.dcsh.ro) este un magazin online specializat in vanzarea de calculatoare, laptop-uri, componente si monitoare second hand la cele mai bune preturi. Ofertele sunt destinate atat utilizatorului final, cat si resellerilor din Romania. Comenzile pot fi efectuate in toata tara, ajungand la destinatar in cel mai scurt timp.

Puteti lansa comenzi accesand pagina de internet www.dcsh.ro sau apeland numerele de telefon 0763-733.006 (persoane fizice) sau 0724-931.809 (persoane juridice) de luni pana vineri, intre orele 8.00-18.00.

Echipamentele oferite de www.dcsh.ro reprezinta o solutie inteligenta prin achizitionarea produselor performante la cele mai bune preturi. Mai mult decat atat, veti regasi si solutii si consultanta IT la standarde ridicate prin compania CORE IT SOLUTION.