… pentru oamenii cilibii Povestea Vinului spusa de Negustorul de Vinuri

Iubesti vinul? Ti-ar placea sa intelegi vinul? Vrei o alternativa inedita pentru un eveniment unic?

Ei bine, amice, daca ai raspuns da sau chiar daca ai raspuns poate, ai tras lozul castigator!

De ce? Pentru ca scopul acestui eveniment este imprietenirea cu vinul. Constientizarea faptului ca vinul este o bautura complexa si valoroasa. Vinul are o istorie bogata de peste 7000 de ani. Vinul inseamna cultura. Este o bautura diversificata, variata in functie de terroir, soi, arome si viziunea vinificatorului.

Asa ca Vino sa afli povestea Vinului la degustarea de vinuri selectionate cu grija, special pentru tine, in data de 22 Noiembrie 2012 ora 18:30 la Hotel Prince &Prince Park Residence.

Poate ca de multe ori te-ai intrebat sau nu :
– Cum asortam vinul cu mancarea ?
– Cum sa imi aleg un vin?
– Cum se face vinul?
– Cum se degusta un vin ?
– Ce trebuie sa am in vedere cand fac cadou un vin ?
– De ce este vinul un mijloc de comunicare foarte eficient?
– Si multe altele.

Sunt invitati sa participe angajatii si managerii din companiile interesate sa ofere un bonus de valoare clientilor proprii, alaturi de cei care sunt pasionati de vin si vor sa inteleaga cultura acestuia in profunzime.

Si pentru ca Invatamintele despre VIN nu pot fi capatate numai din carti, acestea, in mod obligatoriu, trebuiesc insotite de exemplificari prin degustarea, in timpul cursului, a 5 vinuri diferite.

Asa ca lasa prejudecatile, ascute-ti simtul umorului la pachet cu placerea degustarii unui vin bun si dorinta de invatatura si fii gata pentru o experienta fantastica.

Cursul este susținut de Nick Filip, trainer autorizat CNFPA si Expert în tehnica degustarilor cu o cariera de peste 17 ani în domeniul vanzarii vinurilor de calitate. Membru al Ordinului Cavalerilor Vinului. Nick este Directorul General și Fondatorul companiei Negustorul de Vinuri.