Pentru o vara la patru ace Bigotti are reduceri de sezon la costumele de barbati

Un costum de haine nu poate fi purtat oricum si oriunde, iar barbatii care au stilul in sange stiu acest lucru. De aceea, in momentul in care un barbat va alege un costum, trebuie neaparat sa tina cont de cateva reguli, prin care va demonstra ca este atent la detalii si ca acel costum se muleaza pe personalitatea sa, nu doar pe circumstantele in care este purtat. De aceea, Bigotti ii ofera posibilitatea de a-si alege costumul potrivit online, care ii va fi livrat in conditie perfecta la domiciliu, absolut gratuit.

Ce costume barbatesti se poarta in aceasta vara? Bigotti are raspunsul!

Pentru fiecare costum de barbati disponibil pe Bigotti exista o serie de detalii pe care orice barbat trebuie sa se uite, pentru a fi sigur ca acel costum i se va potrivi. Bineinteles, nu doar aceste detalii tehnice conteaza, ci si evenimentul la care va fi purtat acest costum sau sezonul in care acesta va fi purtat.

Tipurile de materiale pentru costumele de barbati de la Bigotti sunt bazate pe lana, care uneori este amestecata cu mohair sau alta substanta, pentru ca compozitia finala sa fie una rezistenta si confortabila termic, in functie de sezonul in care respectivul costum este recomandat pentru a fi purtat.

Culorile sunt si ele destul de variate, insa in general costumele barbatesti elegante sunt albastre, gri, negre sau bleumarin, pentru modele precum uni, caro sau cu dungi.

Ce preturi are Bigotti pentru costumele de barbati?

Un costum de calitate este mult mai recomandat decat zece costume ieftine si ca pret si ca material. De aceea, preturile pentru un costum de haine de la Bigotti sunt asortate cu calitatea acestora, iar alegerea unui barbat ar trebuie sa se indrepte catre cea mai buna calitate, nu cel mai ieftin pret.

Din principiu, insa in aceasta perioada sunt reduceri importante pentru costumele de haine, iar preturile pentru aceste costume de barbati de la Bigotti pornesc de la suma de 763 RON, cu o reducere de 30% de la 1090 RON si ajung la 1512 RON, pret redus cu 20% de la 1890 RON.

Despre Bigotti

Bigotti este una dintre cele mai cunoscute magazine cu obiecte de vestimentatie pentru barbatii din Romania. Printre produsele acestora se numara camasi, costume de haine, sacouri, pantaloni si pantofi, toate avand un puternic accent italian, locul unde moda este la ea acasa. Magazinul online Bigotii livreaza orice produs achizitionat catre orice destinatie din Romania, complet gratuit.