fbpx

Pentru o masă copioasă, comandă mâncare la oală!

comanda mancare la oala

Te-ai săturat să treacă viața pe lângă tine datorită orelor petrecute la aragaz? Ești încă tânără, bucură-te de momentele vieții cât nu e prea târziu! Comandă mâncare la oală de la Chefs Evolution, ca să te poți bucura de viață! Acum oferim livrare mâncare gratuită!

Pentru o viață trăită pe de plin, comandă mâncare la oală!

Nu te-ai săturat să dai scroll pe Facebook și să invidiezi postările prietenelor, în timp ce tu ești între cratițe? Nu te mai plânge când te cheamă afară că tu nu ai timp să ieși! Lasă scuzele de-o parte și comandă mâncare la oală direct la ușa ta!

Așa nu mai pierzi ore în șir în bucătărie. Plus orele pierdute la cumpărături, la statul în coadă și în traficul din București. Care cu toți știm că e exagerat în orice parte a zilei. Să nu mai vorbim de orele de vârf când toată lumea iese de la servici.

De ce alegi să te complici în viață cu gătitul? Adică da, sunt unele lucruri cu care te complici, dar le înțelegem. De exemplu cu bărbații. Acolo să zicem că e ok, măcar nu te plictisești. Sau cu hainele, fiind o femeie este perfect normal să te complici cu hainele. Ținuta unei femei trebuie să fie impecabilă tot timpul.

Dar nu te mai complica cu gătitul! Comandă mâncare la oală acasă!

Da, e important să știi să gătești. Însă nu trebuie să îți petreci zilnic câte două sau trei ore în bucătărie pentru mâncare. Nu ești bucătar! Lasă asta în seama profesioniștilor! Este un câștig-câștig pentru ambele părți. Tu ai mai mult timp pentru tine, iar ei își fac jobul.

Plus să nu mai vorbim de gustul mâncării. Adică nu poți compara o un escalop de pui făcut de tine cu unul făcut de bucătari cu experiență. Ei deja știu prepara orice mâncare cu ochii închiși. Și și dacă ar face-o literalmente, legați la ochi, tot ar ieși ceva incredibil de gustos.

Noi suntem pe piață de peste 19 ani. Astfel pregătim tot felul de bunătăți de vreo două decenii. Ani în care ne-am perfecționat toate rețetele, astfel încât să îți putem livra gusturi fără pereche. Îți putem garanta că dacă, comanzi de la noi o dată, o să revii la noi și a doua și a treia oară!

Oferim servicii de livrare mâncare oriunde ai fi!

Echipa noastră este foarmată din pasionați adevărați de mâncare. Misiunea noastră este de a pune în valoare atât gusturile clienților noștri minunați cât și echipa noastră extraordinară. Noi zilnic construim relații solide atât cu clienții cât și cu angajații noștri. Deoarece doar astfel ne putem dezvolta tot mai mult și mai mult.

De-a lungul anilor, achipa noastră nu a perfecționat doar rețetele, ci și serviciile de livrare. Astfel putem să fim exact acolo unde îți dorești tu și când îți dorești tu. Tot timpul cu mâncare proaspătă și delicioasă gata să fie mâncată! Tot ce trebuie să faci tu e să te uiți peste meniu și să comanzi.

Ca să îți satisfacem poftele cât mai mult, pe lângă gusturile delicioase îți mai oferim ceva. Îți oferim livrare gratuită dacă comanzi de minim 99 de lei în București sau de minim 149 în Ilfov. Mâncare de te lingi pe degete plus livrare gratuită! Ce vrei mai mult de la viață?

Comandă acum de minim 99 de lei sau 149 de lei și ai livrare gratuită în București și Ilfov!

Vrei ceva pentru micul de jun să încep ziua cu energie și cu poftă de viață? Sau vrei ceva pentru prânz în pauza de masă ca să îți aducă cheful de muncă? Sau ai nevoie de o cină copioasă să închei ziua cum trebuie? Indiferent de ce ai nevoie, la noi găsești mâncare pentru toate mesele din zi!

Îți putem umple masa de acasă cu mâncaregătită de casă în orice perioadă a anului! Indiferent dacă ai nevoie de mâncare în timpul săptămânii, sau de sărbători. Noi îți umplem burta oricând! Chiar și la aniversări! Pregătim torturi spectaculoase și la gust și și la aspect!

Ai ceva evenimente în apropriere și nu ai timpul sau spațiul necesar sî gătești? Lasă că avem noi! Ce mai aștepți? Comandă mâncare la oală de la Chefs Evolution!