Pentru o locuinta de vis cumpara apartamente in complexul Delea Veche Rezidential

Atunci când vă doriți o locuință situată în una dintre cele mai centrale zone ale Bucureștiului, agenția imobiliară online, The Concept, vă propune apartamentele noi din Delea Veche, un asamblu rezidențial situat într-o zonă de interes a Bucureștiului.

Doar aici găsiți apartamente noi în Delea Veche care să corespundă cerințelor unui cămin ideal, primitor și cu finisaje puse la punct.

Apartamente noi Delea Veche cu 2 sau 3 camere, precum și garsoniere luxoase

In acest nou ansamblu rezidential ,gasiti apartamente noi in zona Delea Veche ce sunt cu 1, 2 sau 3 camere, cu suprafețe de la 46 până la 92 de metri pătrați.

Toate apartamentele din Delea Veche Rezidential beneficiază de facilități precum posibilitatea alegerii finisajelor, băi complet echipate cu obiecte sanitare de cea mai bună calitate, lift Kleemann, central termică individuală, acces la o parcare subterană, aer condiționat în living și compartimentare din cărămidă tencuită.

Delea Veche Rezidential, situate în una dintre cele mai căutate zone ale Bucureștiului

Apartamentele de la Delea Veche Rezidential fac parte dintr-un ansamblu rezidențial situat în una dintre cele mai bune zone ale Bucureștiului și foarte aproape de centru.

Astfel, dintre principalele puncte de interes situate în apropierea complexului rezidențial, cele mai importante sunt Bd-ul Decebal, Bd-ul Pache Protopopescu, Calea Călărași, Parcul Național, Piața Muncii, Piața Iancului, Biserica DeleaVeche, precum și Universitatea Hyperion și Școala Iancului.

Intrați pe pagina online a agenției imobiliare The Concept și căutați toate detaliile despre modalitatea de plată, ratele și tipul apartamentelor noi din Delea Veche și alegeți-vă casa visurilor!