fbpx

Pentru instalatiile de apa, utilizati teava PPR de buna calitate

Dupa cum stim cu totii, nu exista instalatie de apa de calitate fara teava PPR de calitate. Fie ca vorbim de un sistem de alimentare cu apa care furnizeaza apa in fiecare zi sau de un sistem de incalzire termica, acestea nu pot functiona la capacitate maxima fara teava PPR de calitate. Chiar daca aveti o pompa de ultima generatie sau o centrala super-termica, toate acestea nu vor functiona daca nu investiti in piese de calitate care sa faca sistemul respectiv sa functioneze si sa il puteti folosi cat mai mult posibil. , cat mai mult timp posibil.

De ce sa folositi teava PPR pentru instalarea apei?

In general, se investesc multi bani in componentele principale ale sistemului si nu se acorda suficienta atentie acelor parti care mentin sistemul in functiune (cum ar fi teava PPR).
teava ppr
Acum, acest material este un inlocuitor excelent pentru tevile curente vechi folosite la instalarea apei potabile, inclusiv tevile cu continut ridicat de calciu. Tevile ppr pot fi folosite cu usurinta pentru instalatii casnice si casnice si pot fi folosite si pentru transportul lichidelor alimentare pentru sistemele de irigare din solari, sere si gradini.

Care sunt beneficiile utilizarii unei teava PPR?

Teava ppr are multe avantaje, motiv pentru care a inceput sa fie folosita din ce in ce mai mult in diverse sisteme. Datorita materialului din care este confectionat va rezista mult timp intrucat nu se va perfora din cauza curentilor circulanti.

Teava ppr este netoxica, deoarece lichidul nu intra in contact direct cu metalul, iar pentru ca izolatia din polipropilena o protejeaza este in acelasi timp foarte silentioasa, cu o izolare termica si fonica foarte buna. De asemenea, nu se va condensa niciodata ca materialele metalice.

Acestea sunt principalele avantaje pe care le ofera acest material, motiv pentru care este din ce in ce mai folosit de specialisti pentru diverse tipuri de instalatii.

Pe site-ul nostru gasiti tevi ppr in diferite diametre (intre 20 mm – 110 mm), toate modelele au 4 metri liniari lungime. Poate rezista la o temperatura maxima de 90 de grade Celsius si o presiune tipica de 20 bar.