Pentru a asigura un mediu curat si sanatos, nu uitati de servicii dezinsectie!

dezisectie

Insectele pot transmite diverse boli (febra galbena, meningita, dermatoze, afectiuni cutanate, viroze, toxiinfectii alimentare, malarie), de aceea este important sa ne protejam impotriva acestora, eliminand pericolul si optand pentru servicii dezinsectie.

Ligriv D.D.D. este o companie pe care o puteti contacta de fiecare data cand aveti nevoie de servicii dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Pentru realizarea oricarei operatiuni, utilizam numai solutii eficiente ce apartin unor branduri celebre: Bayer Environmental Science, Colkim. Toate substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, ceea ce inseamna ca aveti garantia ca acestea nu vor da nastere la efecte negative asupra sanatatii oamenilor, fiind perfect inofensive pentru animalele domestice sau de companie.

Dezinsectie – in spatii publice sau private!

Ligriv D.D.D. ofera servicii dezinsectie atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare, indiferent ca acestea apartin domeniului privat sau public. Exterminam eficient insecte daunatoare ca: tantari, muste, furnici, paduchi, plosnite, purici, paienjeni, molii, gandaci de bucatarie sau alti daunatori.

Intervenim in gospodarii individuale sau unitati publice, precum: baruri, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, spitale, cabinete medicale, centre comerciale, unitati de alimentatie publica, depozite, gradini, alei, parcuri, strazi etc.

In cazul in care aveti nevoie de servicii dezinsectie in Bucuresti sau in alt oras din tara, nu ezitati sa ne contactati cat mai curand. Va vom raspunde prompt, indiferent de locatie, si va asiguram ca veti beneficia de solutii curative sau de preventie, extrem de eficiente.

Despre servicii dezinsectie asigurate de Ligriv D.D.D.

Dezinsectia are rolul de a combate insectele, iar echipa companiei noastre utilizeaza mijloace si modalitati bine stabilite, ce respecta legislatia din domeniu astfel incat sa nu reprezinte o amenintare pentru mediu sau pentru oameni.

Scopul unui proces dezinsectie este acela de a mentine un nivel redus al insectelor, conditiile de igiena si confort pentru populatie, pastrandu-se astfel in conditii optime. Bineinteles, prin intermediul dezinsectiei se urmareste, in acelasi timp, si eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli fie la om, fie la animale, din cauza insectelor daunatoare.

Recomandam efectuarea acestui proces in mod regulat pentru a va asigura un mediu curat si sanatos, fara pericole.

Contactati Ligriv D.D.D. pentru o dezinsectie eficienta si optima!

Prin intermediul unei dezinsectii realizate in conditii sigure de catre echipa de profesionisti cu experienta a companiei noastre, veti reusi sa scapati de toate posibilele probleme cauzate de insectele daunatoare. Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii Ligriv D.D.D., detine toate abilitatile si instrumentele astfel incat sa intervina prompt si eficient in solutionarea fiecarui caz, indiferent de complexitate.

Lupta impotriva insectelor pe care societatea noastra o deruleaza poate lua forme multiple, in functie de variantele de exterminare adoptate, toate fiind foarte eficiente in a atinge scopul propus. Va vom recomanda cea mai buna metoda de a combate acesti daunatori si o vom pune in aplicare cu succes.

In cazul in care ne veti alege ca si partener pentru furnizarea acestor servicii, va asiguram ca satisfactia voastra va fi deplina din toate punctele de vedere. Nu ezitati sa ne contactati pentru programari sau informatii suplimentare despre orice aspect de interes. Va asteptam cat mai curand solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta!


CONTACT:

TELEFON: 0744 843 852 | 0762 267 299

EMAIL: ligrivddd1999@yahoo.com