fbpx

Pe fondul pandemiei, Urgent Curat are mai multe contracte de onorat ca niciodată

Firma de curatenie Bucuresti

Urgent Curat, cea mai mare firmă de curățenie din București și Ilfov, este luată cu asalt de companiile de pe raza București și Ilfov.

Pandemia de coronavirus a dus la întărirea barierei de protecție a firmelor prin măsuri drastice de curățenie, astfel încât să nu fie pusă în pericol sănătatea personalului sau sănătatea clientelei. Din ce în ce mai multe companii se văd nevoite să apeleze la firme de curățenie pentru a putea să le ofere angajaților un mediu sigur și de încredere. Astfel că, firmele de curățenie din București și din toată țara, au mai multe contracte de onorat ca niciodată. Printre companiile de curățenie care au fost luate cu asalt de către firme din mediul business s-a numărat și cea mai longevivă firmă din București și Ilfov, Urgent Curat.

Urgent Curat, mai multe contracte pentru servicii de curățenie ca niciodată

Pe fondul pandemiei de coronavirus, firma de curățenie Urgent Curat a avut mai multe cereri  ca niciodată, semn că antreprenorii doresc să ofere angajaților un mediu igienizat și dezinfectat.

Pe întreaga perioadă a pandemie de coronavirus, pentru serviciile de curățeniei birouri pe care le oferim antreprenorilor din București și Ilfov am primit foarte multe cereri. De aceste contracte nu ne bucurăm în totalitate, ținând cont de catastrofa care s-a înregistrat la nivel global, dar ne bucurăm că antreprenorii din România au început să pună din ce în ce mai mulți accent pe servicii de curățenie profesioniste care să le ofere angajaților un mediu sigur de muncă.” – reprezentant Urgent Curat.

De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, Urgent Curat a dorit să sublinieze importanța serviciilor de curățeniei în birouri – în mediul business în general – astfel încât antreprenorii să înțeleagă faptul că prosperitatea și creșterea productivității se leagă de un angajat sănătos.

Această pandemiei cred ca a ridicat semnale de conștientizare referitoare la ceea poate face un virus puternic asupra oamenilor – îmbolnăvire în masă. Am încercat în permanență să le spunem antreprenorilor că fără servicii de curățenie profesionale pentru birouri, sănătatea angajaților este pusă în pericol. Pentru a îi face pe mulți să conștientizeze importanța acestor servicii am oferit un exemplu destul de banal – dacă o companie deține 10 angajați și fiecare angajat folosește grupul sanitar de 2 ori, înseamnă că în timp de 8 sau 9 ore acel grup sanitar este folosit de 20 de ori, ceea ce înseamnă că în 5 zile este folosit de cel puțin 100 de ori – un număr foarte mare. Serviciile de curățenie birouri are trebuie să fie efectuate de cel puțin 2 ori pe săptămână.” – reprezentant Urgent Curat.

Urgent Curata curăță birourile din București și Ilfov cu produse și echipamente profesionale

Urgent Curat este compania ce s-a axat în permanență pe oferirea de servicii de curățenie profesionale, iar cei 10 ani i-au oferit un bagaj mare de experiență care a adus cu el o mai bună înțelegere a pieței. Pentru serviciile de curățenie birouri, echipa de curățenie Urgent Curat folosește exclusiv produse de curățat bio care să fie prietenoase cu mediul înconjurător și echipamente de curățat și igienizat profesionale care distrug în proporție 99, 9 % germenii, virușii și bacteriile.

Despre Urgent Curat

Urgent Curat este o firmă de curățenie ce activează pe raza Bucureșci și Ilfov, având servicii de curățenie la prețuri foarte bune. Serviciile de curățenie oferite de firmă nu sunt rigide, ci se pot mula în funcție de nevoie clienților.

Contact
Telefon: 0756 821 812
Site: https://urgentcurat.com/
E-mail: office@urgentcurat.com
Adresa: București, Str. Sculptorilor nr 46, Sector 6, Romania