fbpx

Pe Complice ro se gasesc idei originale de cadouri personalizate

Mai sunt doar cateva zile pana la Paste, asa ca tot mai multe persoane sunt in cautarea unor cadouri personalizate pentru partenerii de afaceri. Cu toate acestea, in mod inevitabil, primele idei de daruri care vin in minte sunt banalele sticle cu vin, stilouri, pixuri sau cosuri cu produse traditionale. Pentru a evita astfel de situatii, echipa Complice ofera o gama foarte variata de cadouri unice, adaptate in functie de nevoile si preferintele fiecarui client in parte.

Sub motto-ul “Give. Experience. Enjoy.”, expertii de la Complice vin cu ceva foarte original pe piata din Romania, transformand un cadou obisnuit in momente memorabile pentru oricine. Astfel, pun la dispozitie zeci de idei de cadouri personalizate potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati. Fie ca este vorba despre o persoana activa, careia ii place sa se aventureze si cauta senzatiile tari oferite de un salt cu parasuta , fie ca destinatarul este un partener de afaceri care prefera o sedinta relaxanta de masaj intr-un centru SPA, pe site-ul companiei Complice exista cadouri perfecte pentru toata lumea. In acest sens, cursurile private care au la baza diferite pasiuni sunt foarte apreciate, cele de cooking, de aranjamente florale sau make-up fiind doar cateva dintre variantele disponibile.

Clientii care apeleaza la serviciile firmei Complice scapa de timpul pierdut prin magazine pentru cautarea darului perfect, pentru ca au posibilitatea de a alege de pe site pachete standard, gata definite, care pot fi cumparate direct in cateva minute. Mai mult, beneficiaza de consultanta din partea unor specialisti pasionati si cu experienta in domeniu. Astfel, dupa completarea unui formular simplu disponibil pe site, clientul este contactat intr-un moment potrivit pentru a oferi o scurta descriere a persoanei care urmeaza sa primeasca darul, mentionand inclusiv pasiunile sale, iar echipa Complice va veni cu idei ingenioase si va realiza un concept in jurul cadoului.

Fiecare dar va contine o scrisoare in care va fi descrisa intreaga experienta primita cadou, precum si un mesaj personalizat din partea expeditorului. Totul va fi impachetat intr-un mod elegant si trimis cu grija la destinatie, astfel incat persoana care il primeste sa aiba parte de o surpriza in adevaratul sens al cuvantului.

Informatii suplimentare despre variantele originale de cadouri si despre servicii aflati accesand site-ul oficial al companiei sau la numarul de telefon 0720.153.015.