Pe 26 aprilie a avut loc evenimentul de prezentare al lui Sergiu Diacomatu

In aceasta sambata, pe 26 aprilie 2014, cei de la Partidul Miscarea Populara (PMP) au organizat evenimentul de lansare al candidatilor pentru alegerile europarlamentare, eveniment la care a fost prezent si candidatul Sergiu Diacomatu.

Despre Sergiu Diacomatu si evenimentul de lansare al candidatilor PMP

Presidentele PMP, domnul Viorel Botea, a avut ca invitati alaturi de el pe reprezentanti din conducerea partidului: Eugen Tomac – presedinte PMP, Elena Udrea – deputat PMP, Cristian Preda – europarlamentar, dar si Teodor Baconschi si Sergiu Diacomatu, candidati la europarlamentare din partea PMP.

Daniel Funeriu a fost si el prezent, tot ca si candidat din partea PMP pentru alegerile europarlamentare si ca fost ministru al educatiei.

Evenimentul a avut loc la Regal Events Ballroom din Bulevardul Independentei nr 282, in apropierea sediului.

Lucruri interesante din CV-ul lui Sergiu Diacomatu.

Acesta a fost absolvent al Facultatii de Drept a Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”. Daca intram pe site-ul PMP al sectorului 1 Bucuresti aflam ca acesta este jurist de profesie si ca Sergiu Diacomatu activat in institutii precum Energetica SRL, Corpul de Control al Primului Ministru si Autoritatea Nationala pentru Restutuirea Propietatilor (ANPR), unde a ocupat functia de vicepresedinte timp de mai bine de 2 ani.

Sergiu Diacomatu este asociat cu fundatia Fii Brailei cu Liga Tineretului Brailean si al unor Cluburi de Pensoniari.
Deoarece Sergiu Diacomatu a fost o prezenta activa pe scena politcii, Sergiu Diacomatu s-a angajat in multe campanii menite sa ofere o voce credibila celor din Braila.

Sergiu Diacomatu a candidat in 2012 pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Braila, unde a obtinut probabil cel mqi bun rezultat impotriva Uniunii Social-Libarale.
In prezent, Sergiu Diacomatu indeplineste functia de prim-vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara din Bucuresti si este coordonator al campaniei electorale al PMP in zona de sud-este a Romaniei.