Pe 1 Mai BUDO GYM organizeaza un antrenament gratuit de kyokushin pentru toti pasionatii de karate

Antrenamentul va avea loc la sala BUDO GYM CLUB din incinta Liceului “Dimitrie Gusti”, de pe strada Samuil Vulcan, nr.8, sector 5, Bucuresti, incepand cu ora 19:30. Timp de doua ore, Sensei Gruia Docan si Senpai Damian Deheleanu vor preda tehnicile de baza ale stilului kyokushin atat membrilor inscrisi ai clubului, cat si celor din afara acestuia, care doresc sa ia parte la antrenament.

Evenimentul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la copii la varstnici, fie ca sunt cunoscatori sau nu ai vreunui stil de karate, cu conditia ca starea de sanatate sa le permita efectuarea exercitiilor, fara a-i pune in pericol. La antrenament se recomanda venirea in tinuta lejera, sport, care sa permita executia corecta a tehnicilor kyokushin predate.

Pentru a participa la antrenamentul gratuit din data de 1 Mai 2013 nu este necesara o inscriere prealabila, doritorii fiind asteptati direct la sala BUDO GYM.

-//-

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan – 6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai – categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretului si Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.