fbpx

PayPal Battle Hack – competitie cu marele premiu in valoare de 100 000 de dolari – ajunge in Polonia

Dupa succesul de anul trecut, PayPal Battle Hack – care a atras peste 2000 de participanti din intreaga lume in 2013 – incepe din nou anul acesta, Polonia fiind una dintre tarile participante la competitie. Orasele unde are loc anul acesta PayPal Battle Hack sunt: Tel Aviv (Israel), Miami, San Francisco, Chicago, si Boston (Statele Unite), Toronto (Canada) si Berlin (Germania). Battle Hack Varsovia va fi primul eveniment PayPal dedicat programatorilor care este gazduit de Polonia.

Battle Hack Varsovia – Participare gratuita

La PayPal Battle Hack – unul dintre cele mai importante evenimente din lume dedicate programatorilor -, programatorii au misiunea de a construi aplicatii care incorporeaza PayPal API ori kiturile pentru programatori (SDKs) Braintree sau Venmo Mobile si de a rezolva o problema existenta pe plan local la alegere, prin intermediul unor coduri extraordinare si creative. Nu exista limitari in ceea ce priveste topicurile care pot fi abordate, iar participarea este gratuita!

Varsovia – a cincea oprire in maratonul de 100 000 de dolari

Castigatorul Battle Hack Varsovia – eveniment care va avea loc la Fort Sokolnickiego Stefana Czarnieckiego 51 in perioada 12-13 iulie 2014 – va primi Axa Vikingilor si va concura, in calitate de “Cel mai bun programator din Polonia”, alaturi de castigatorii din celelalte tari in cadrul finalei din San Jose (California, Statele Unite). La finalul competitiei, locul al doilea va fi premiat cu un PS4, in timp ce al treilea clasat va primi un premiu surpriza in valoare de 100 de dolari.

Despre PayPal

La PayPal, oamenii sunt in centrul a tot ceea ce facem. Infiintati in 1998, continuam sa fim in avangarda revolutiei platilor digitale, oferindu-le oamenilor control direct asupra banilor. Prin inovatie, facem totul mai usor pentru cele 148 de milioane de conturi active in 26 de valute prezente pe 193 de piete, si procesam peste 9 milioane de plati in fiecare zi. Companie eBay Inc., PayPal este modalitatea rapida si sigura pentru a face si primi plati. PayPal le ofera consumatorilor modalitati mai simple de a trimite bani fara a-si dezvalui informatiile financiare, precum si flexibilitate in realizarea de plati prin folosirea balantei contului, a contului bancar sau a cardurilor de credit.