Patuturile transformabile de la ilBambino o investitie avantajoasa pe termen lung

O noua etapa din viata oricarui om este atunci cand acesta devine parinte. Amenajarea camerei pentru viitorul membru al familiei dumneavoastra necesita timp si imaginatie, iar cel mai important dintre toate obiectele de mobilier il reprezinta patutul pentru copii. Fiind locul in care isi va petrece cea mai mare parte din primul ciclu al vietii, trebuie sa acordati o importanta sporita alegerii unui pat pentru copilul dumneavoastra. Patutul transformabil este cel mai nou aparut pe piata si este solutia ideala pentru familiile care isi doresc sa faca o investitie avantajoasa si de lunga durata.

Oferiti copilului dumneavoastra un somn linistit! Investiti inteligent intr-un patut transformabil!

• Utilitate indelungata. Un patut transformabil poate fi folosit de la 0 luni pana in adolescenta.
• Siguranta este pe primul loc atunci cand alegeti mobilierul din camera copilului dumneavoastra si, in general, tot ce intra in contact cu acesta, asa ca asigurati-va de faptul ca patul este un loc sigur pentru copil si nu permite accidentarea acestuia in nici un fel (colturile si marginile sa fie rotunjite, inaltimea moderata a cadrului si a marginilor)
• Patutul transformabil trebuie sa fie vopsit cu emailuri omologate (ideala este vopseaua fara plumb, pentru ca aceasta provoaca prin ingerare afectiuni serioase la nivelul digestiv).
Patuturile transformabile de la IlBambino sunt o alegere inspirata pentru dumneavoastra. Practic si comod, patutul transformabil il ajuta pe copil sa se bucure de confort atat pe parcursul zilei, cat si in timpul somnului.
Pe magazinul online IlBambino gasiti o oferta variabila de patuturi transformabile de calitate, ieftine si care pot fi folosite pe o perioada indelungata.
Ce patut veti alege pentru copilul dumneavoastra?

Despre IlBambino

IlBambino este un magazin online destinat tuturor parintilor si copiilor acestora. Cei de la IlBambino au un portofoli vast in care puteti gasi produse din urmatoarele categorii: la plimbare, camera copilului, la masa, igiena si sanatate, hainute copii, siguranta si protectie, joaca si activitati, gradinita si scoala, gravide si mamici.
Ii puteti contacta telefonic, la unul dintre numerele de telefon: 0732754171, 0746332032 sau 0767512137, sau prin e-mail, la adresa office@ilbambino.ro sau pe livechat, Programul magazinului IlBambino este de luni pana vineri, in intervalul 09:00-17:30.

Livrarea este gratuita pentru toate comenzile care depasesc 150 de lei, oriunde in Bucuresti si peste 400 de lei in tara si se va face in cel mai scurt timp posibil. Pentru comenzile mai mici de 150 de lei, livrarea este de 19 lei in Bucuresti, iar in afara Bucurestiului, pentru cele mai mici de 400 de lei, livrarea este de 23 de lei. Puteti, de asemenea, sa ridicati comanda personal, de la sediul din Bd. Regiei, nr.6D, sectorul 6, Bucuresti.
###