fbpx

Patuturile transformabile de la Babyneeds de la un pat pentru bebe la o sofa chic

Babyneeds, magazin online specializat in comercializarea produselor specifice puericulturii, prezinta o gama larga de patuturi transformabile. Pe fondul faptului ca patutul este o piesa de mobilier indispensabila cresterii unui copil, care trebuie inlocuita odata ce copilul a crescut si avand in vedere sacrificiile financiare pe care parintii le fac pentru a achizitiona mai multe patuturi de-a lungul cresterii accelerate a copilului, magazinul Babyneeds furnizeaza paturi care se pot utiliza pana la varsta adolescentei si care, ulterior, se transforma in sofale elegante.

Designul si elementele caracteristice patuturilor transformabile

Patuturile transformabile comercializate de Babyneeds asigura un nivel inalt de confort si deopotriva de siguranta pentru copil, iar printre producatorii de paturi furnizati de acest magazin, se numara si urmatoarele branduri:

· Tutti Bambini

· Izziwotnot

· Lorelli

· Klups

Gama de patuturi transformabile care se gaseste in catalogul virtual al magazinului Babyneeds cuprinde aproximativ 120 de piese de mobilier, care se adreseaza mai multor bugete. Preturile patuturilor incep de la 350 ron si pot ajunge la aproximativ 2000 de ron. Totodata pe site-ul magazinului se pot gasi numeroase modele, care beneficiaza de reduceri. Culoarea patuturilor transformabile poate fi alba, albastra, bej, roz, verde, natur, iar la fabricare este folosit lemnul, care poate avea nuanta stejarului sau a ciresului. In functie de model, paturile pot avea sertare sau piese laterale care se pot dezasambla astfel incat sa fie o piesa de mobilier multifunctionala, iar, dupa cresterea copilului, sa devina o sofa foarte eleganta. Astfel, paturile sunt gandite in conformitate cu toate etapele copilariei (au lungimi de aproape 1.60 m), iar ulterior, capatand aspectul unei sofa, se transforma intr-o piesa de mobilier si pentru adulti.

Paturile fabricate de producatorul Tutti Bambini sunt din lemn masiv, au dimensiuni mari, sunt stabile si prezinta un design foarte elegant. Paturile din aceasta gama pot avea sertare culisante, sunt tratate cu lac, la imbinare este folosit cleiul (ambele substante sunt non-toxice), au saltele care se pot fixa la 3 nivele diferite. Patul de bebelusi se transforma prin indepartarea lateralelor intr-un pat junior, iar in cea de a treia etapa se transforma intr-o sofa, care poate fi folosita ca spatiu pentru odihna. Greutatea acestor paturi poate ajunge la 65 de kilograme, iar garantia este valabila pe perioada unui an.

Paturile fabricate de producatorul Izziwotnot prezinta un design romantic, cu margini usor curbate, sunt din lemn de culoarea mahonului sau a stejarului, iar in ultima etapa se transforma in comode.

Paturile Lorelli au un design modern, se pot utiliza pana in perioada adolescentei, au sisteme de leganare, muchiile materialelor folosite sunt rotunjite astfel incat sa asigure siguranta copilului, iar culorile sunt pastelate. Se pot transforma atat in comoda, cat si in birou pentru studiu.

Cum se pot achizitiona paturile transformabile?

Pentru achizitionarea unui pat pentru bebelusi transformabil din magazinul online Babyneeds este necesara apasarea butonului „Adauga in cos”. Ulterior, trebuie completata pagina de comanda cu datele necesare plasarii coletului si cu modalitatea de plata pentru care se opteaza. Comanda este finalizata in momentul in care un reprezentant Babyneeds va trimite pe e-mail factura proforma. De asemenea, comenzile se pot plasa si telefonic la numerele 0726.817.023, 0740.672.091.