fbpx

Patuturi de Copii Cum sa alegeti dintre sutele de modelele

Copii adora sa-si petreaca timpul in patutul lor. Aflati cateva sfaturi utile pentru a alege cel mai superbe modele de patuturi copii din magazinele de specialitate.

Achizitionarea unui patut pentru noul membru al familiei este o adevarata aventura. Analizarea stocului de patuturi copii oferit de cele mai cunoscute si prestigioase magazine de articole copii necesita timp si anumite cunostinte. Inainte de a cumpara o astfel de piesa de mobilier parintii trebuie sa ia in considerare atat materialul din care a fost fabricat patul precum si structura mobilierului.

Cei mici isi petrec primii ani in patutul lor. Prin consecinta, este foarte important ca sa le asiguram toate conditiile pentru ca ei sa se simta in siguranta. Modelele de patuturi copii din lemn sunt achizitionate de sute de parinti. Pentru a evita accidentarile sau deteriorarea mobilei este indicat ca familiile sa opteze pentru paturi fabricate din stejar, artar sau fag.

Pe de alta parte, anumite familii sunt fermecate de frumusetea si designul unic al patuturilor din fier sau plastic. Producatorii acestor piese de mobilier au folosit o tehnologie speciala pentru a proiecta modele de patuturi copii extrem de utile si stilate. Paturile clasice sunt dotate cu bare fixe pe ambele parti insa modelele de ultima generatie permit coborarea barelor pe ambele sau pe o singura parte a patului.

Pentru a putea lasa bebelasul nesupravegheat este obligatoriu ca familia sa achizitioneze un patut care indeplineste toate conditiile pentru a garanta siguranta copilasului. Potrivit specialistilor, patuturile copii in forma ovala sau rotunda ofera mai mult spatiu celor mici in timpul somnului. Pe de alta parte, paturile in forma dreptunghiulara ofera o impresie mai clasica si stilata.

Paturile fixe sau cu roti ofera numeroase beneficii copiilor si parintilor. Nu va grabiti sa achizitionati primul model pe care-l gasiti in magazinul cel ma apropiat. Descoperiti gama variata de patuturi pentru copii oferita de producatorii de renume mondial.