Patutul din lemn – caracteristici si avantaje pentru bebe

www.alinut.ro

Dezvoltarea bebelusului intr-un mod sanatos si armonios este direct influentata de patut, respectiv salteaua in care acesta petrece cea mai mare parte a primilor 2 ani. Interesul oricarui parinte trebuie sa fie de a-i asigura nou nascutului conditii optime, vizand astfel siguranta si confortul sau.

Mai mult ca niciodata, atentia parintilor se indreapta catre nenumaratele modele de patuturi din lemn. De optiuni nu duc lipsa pentru ca piata dispune de o sumedenie de astfel de patuturi. Alinut.ro este un reper pentru cei care doresc sa se pregateasca corespunzator sa primeasca copilul in sanul familiei. In cadrul acestui magazin online, cei interesati gasesc o gama variata de patuturi din lemn, sub designuri diverse. Adaptate pe preferinte dintre cele mai variate, acestea se adreseaza unui public variat, unor bugete la fel de diverse.

Avantajele patutului din lemn

Motivele pentru care parintii se orienteaza spre acest tip de patut sunt variate. Mai departe se regasesc cateva dintre avantajele pe care acestea le ofera.

Inainte de toate, interesul pentru patuturi din lemn este justificat prin faptul ca acesta constituie o piesa de mobilier rezistenta, ce va infrumuseta fara doar si poate decorul camerei copilului.

De asemenea, durabilitatea unei astfel de piese este remarcabila, iar asta se datoreaza in principal duritatii lemnului ce il are la baza, alaturi de metodele de imbinare aplicate.

Cat despre partea de montare, aceasta se realizeaza simplu, fara prea mult efort si totodata ofera o curatare rapida, fara prea multa migala. De altfel, vorbim despre o solutie multifunctionala, una care se pliaza pe preferinte distincte.

Un model cu laterale rabatabile, spre exemplu, este intotdeauna o alegere inspirata. Parintii pot sa apropie astfel patutul de patul lor, putand veghea mai indeaproape copilul pe timpul noptii si cu atat mai mult in perioadele in care copilul este agitat.

Alegerea unei saltele potrivite pentru patut reprezinta, ce e drept, o sarcina importanta. Atunci cand patutul ideal este de la Alinut.ro, parintii gasesc in portofoliul magazinului si saltele in modele diverse, avand la baza materiale naturale, calitative, dintre care pot sa aleaga.

Mai departe, patutul din lemn este o recomandare pentru faptul ca prezinta un nivel inalt de stabilitate. Nu este cazul de ingrijorari sau de teama ca la miscarea bebelusului acesta s-ar putea misca. De obicei, odata cu cresterea, copiii obisnuiesc sa prinda cu manutele marginile acestuia, miscandu-l, dar si in astfel de situatii un pat potrivit va rezista cu succes.

Intrucat piata s-a diversificat enorm in ultima vreme, cei interesati pot alege intre acele modele simple si cele care vin cu diverse dotari si functii suplimentare. Spre exemplu, o alegere inspirata poate fi un patut cu sertare, intrucat astfel nu va mai fi necesara achizitionarea unui dulap suplimentar. Este o idee, pe care oricine o poate pune in practica.

Astfel de caracteristici si aspecte fac din patuturile din lemn pentru copii o alegere inspirata, o achizitie de durata, eficienta si practica. In functie de model si dotari, cei interesati pot achizitiona aici piesa de mobilier potrivita, pliata pe bugetul personal, fara teama unui compromis vizavi de siguranta sau confort.