fbpx

Patut copii – cele mai vandute modele din 2016

Dragi parinti,

Anul 2016 a fost unul plin de idei, colaborari, opinii pro si contra, per total…a fost un an FABULOS! Cele mai multe comenzi au fost la categoria patut copii, despre care vom si vorbi in acest articol!

Va prezentam cele mai iubite modele de paturi, din 2016, atat pentru fetite, cat si pentru baieti!

Patut copii – modele pentru baieti

Primul loc il ocupa patul Fulger 3D, varianta pe rosu – un model conceput dupa ultimele tehnologii, cu rotile 3D, din material de calitate, pal 18 mm, imaginile imprimate sunt aplicate la cald, patul masina Fulger McQueen este personajul cel mai popular, devenind in scurt timp cel mai cautat pat masina pentru copii.

Pe locul doi se afla patul Spiderman – cel mai iubit erou din filmul animat, dar si cel artistic! Patul se poate crea in trei variante – pentru copii pana la 8 ani, pana la 12 ani sau chiar pentru doi copii, pat dublu! Panourile laterale prezinta numai “linii” curbe, fara unghiuri ascutite, astfel copii sunt protejati neavand in ce sa se loveasca, toate muchiile expuse sunt imbracate cu o banda de protectie, rotunjita.

Patut copii – modele pentru fetite

Cel mai comandat pat pentru fetite, in anul 2016, a fost Frozen – Regatul de gheata. Toate fetitele au vazut filmul animat cu cele doua surori, Elsa si Anna, si au devit fane infocate, incat, pe langa hainute, rechizite cu aceste personaje, vor si patul Frozen.

Pe locul second s-a aflat patul Minnie Mouse, varianta pe roz – nici personajul Disney nu a fost uitat, astfel ca, urmatorul model comandat in 2016 a fost acesta. imaginea aplicata pe panourile laterale este “acoperita” cu un film incolor, aplicat la cald printr-o mica inginerie tehnica. Zgarieturile uzuale, survenite in viata de zi cu zi sunt aproape invizibile datorita transparentei acestui film, calitatea, minutiozitatea si durabilitatea confectionarii este la cel mai inalt nivel, ele au fost atent concepute si gandite pentru a bucura atat copiii si lumea lor de basm, insa respecta si standardele cautate de parinti pentru siguranta, rezistenta, confortul si pentru latura practica.

Asteptam in continuare, parerile, sugestiile si ideile voastre la categoria patut copii si nu numai!