Patru mituri nefondate despre unghiile cu gel

Superstitiile fac parte din viata noastra si ne guverneaza mai multe decizii de cand ne nastem, nu pentru ca ar exprima un adevar, ci pentru ca efectiv ne-am obisnuit cu ele. Unii dintre noi le accepta si le respecta ca atare, preferand sa faca trei pasi inapoi de fiecare data cand o pisica neagra le trece strada.

Fiecare domeniu al vietii noastre vine cu superstitiile sale ce s-au transformat mai devreme sau mai tarziu in adevarate mituri, care ar trebui inlaturate din mentalitatea noastra.

Pe acest fond s-au conturat si numeroasele mituri legate de unghii, in special cele cu gel cu care se confrunta multe dintre femeile din ziua de astazi. Alaturi de specialistii de la Noliashop.com vom incerca sa demontam toate aceste mituri si iti vom arata ca nu este niciun motiv pentru care sa renunti la manichiura pe care ti-o doresti atat de mult doar din cauza unor afirmatii nefondate.

  1. Unghia nu respira sub gel

Din punct de vedere celular, unghia reprezinta o extremitate moarta a corpului nostru, motiv pentru care ea nu respira sub nicio forma. Este constituita din 100 de straturi de celule de keratina. Cantitatea de oxigen, dar si de nutrimente ce ajung in continutul unghiei este furnizata de sange si in niciun caz nu provine din exterior.

  1. Constructia cu gel distruge unghia naturala

In ceea ce priveste distrugerea unghiei naturale, diferenta este facuta de catre calitatea produsului aplicat. Este important ca procesul de aplicare al unghiilor false sa se utilizeze solutii si ustensile de calitate, intocmai cum sunt si cele disponibile in cadrul paginii https://noliashop.com/. Aici se gasesc produse noi care contin ingrediente de calitate superioara, ce nu doar ca nu afecteaza unghia, ba chiar ii ofera si necesarul de protectie impotriva factorilor externi.

Tehnic vorbind, modul de aplicare al acestora, precum si pilirea lor pot afecta unghia. De aceea, se recomanda folosirea unei presiuni minime pentru a nu exfolia stratul superior al unghiei si sa utilizeze o pila cu suprafata mai fina sau un buffer.

  1. Lumina emisa de lampile UV este un pericol pentru sanatate

Conform studiilor, expunerea la UV in saloanele de manichiura este mai putin periculoasa decat expunerea la soare. In primul rand, pentru ca soarele emite o putere mult mai mare si in al doilea rand, mainile noastre sunt mult mai expuse razelor UV ale soarelui decat orice parte a corpului nostru.

  1. Unghiile cu gel sunt foarte costisitoare

Aceasta afirmatie este la fel de falsa precum cele prezentate in randurile de mai sus. Nu putine sunt persoanele care in ultimii ani au absolvit cursuri specifice practicarii acestei meserii. Acest lucru determina o varietate si o accesabilitate foarte larga din punct de vedere al costurilor. Este foarte simplu sa gasesti varianta potrivita bugetului si nevoilor tale.

 

Acestea sunt patru dintre cele mai frecvente mituri pe care le auzim cu privire la unghiile cu gel. Odata ce ai aflat care este adevarul din spatele lor, te invitam sa iti oferi bucuria de a afisa mereu o manichiura impecabila in unul din cele mai populare si eficiente moduri, cu ajutorul unghiilor false.

Unghia ofera foarte multe informatii despre o persoana, deoarece sunt mereu la vedere si tradeaza stilul de viata pe care il ai.