Patru factori de luat in considerare cand va mutati intr-un nou cartier

Blocuri noi Baneasa

Mutarea intr-o noua comunitate este un moment interesant, dar exista, de asemenea, multi factori de care sa tineti seama cand va mutati. Dincolo de gasirea unui apartament pentru inchiriat sau de cumparat, este necesar sa verificati mijloacele de transport in comun din zona, spatiile verzi, centrele educationale si chiar magazine sau piete. Totul, de la parcul in care va relaxati si pana la statia de autobuz, este important si trebuie atent ales. De aceea, este foarte bine sa alegeti cartierul in care urmeaza sa va mutati, luand in considerare si comunitatea creata in jurul acestuia.

Iata cativa factori de baza pe care-i puteti lua in considerare cand veti fi pus in situatia de a alege!

  1. Personalitatea si atmosfera cartierului

Da, cartierele pot avea personalitate! Este important sa gasiti acel cartier care sa reflecte stilul dumneavoastra de viata si interesele. In acest fel nu va trebui sa va deplasati prea departe pentru a va bucura de viata. De exemplu, unele cartiere au mai multe magazine, pe cand in altele sunt mai multe spatii verzi. E important sa acordati atentie fiecarui detaliu!

  1. Siguranta

Nu conteaza cat de distractiv si accesibil este un cartier, daca viata traita acolo este riscanta. Alegeti sa traiti intr-un loc care va ofera libertatea de a face o plimbare de seara fara a fi cu ochii in patru tot timpul. Daca aveti copii mici, cu atat mai mult trebuie sa acordati atentie sigurantei pe care o ofera zona, drumurile, spatiul de joaca, parcurile.

  1. Timpul petrecut in trafic

Ultimul lucru pe care cineva si-l doreste dupa o zi de lucru este sa stea prea mult in trafic. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa faceti testari cu privire la timpul petrecut pe drum spre cartierul in care doriti sa va mutati.

  1. Costurile

Desi este important sa alegeti un loc sigur si placut, este, de asemenea, important sa va ganditi la bugetul necesar. Costurile care trebuie luate in considerare sunt legate de pretul incalzirii, intretinerii, serviciile de scolarizare, chiria sau ratele lunare.

In complexul de apartamente noi din Baneasa puteti avea parte atat de un cartier cu personalitate, intr-o zona cu cladiri cu regim mic de inaltime cat si de o zona sigura. Accesand http://www.sisesti30.ro/ puteti vizualiza toate modelele de apartamente din blocurile noi din Baneasa, construite cu drag si compartimentate eficient, astfel incat viata sa fie o placere!