Patru electrocasnice din bucatarie care te ajuta sa economisesti la facturi

Este foarte placut sa gatesti cina celor dragi atunci cand ai toate ajutoarele de care ai nevoie in bucatarie. Aparatele de bucatarie ne usureaza munca in fiecare zi si ne ofera mai mult timp pentru a ne petrece timpul asa cum ne dorim.

Stiai ca electrocasnicele potrivite bucatariei si activitatilor tale, te-ar putea ajuta sa economisesti nu doar timp ci si bani? Alegand produsele potrivite ai putea plati cu pana la 40% mai putin la factura de energie electrica, acestea fiind in acelasi timp ecologice si usor de reciclat.

Filtrul de cafea

Este cel mai simplu sa prepari o cafea in doar cateva minute, fara a mai incarca factura la gaz cu fierberea unei cantitati mari de apa in fiecare zi. In plus, daca esti un mare consummator, stii deja ca nu iti poti incepe ziua fara o cana mare de cafea dar la fel de bine stii si cat timp poti pierde cu preparea ei pe aragaz.

Fierbatorul electric

Nu doar eficient dar si foarte practic: il poti folosi la prepararea bauturilor calde, a ceaiurilor sau oparirea legumelor. Trebuie sa stii ca acesta foloseste foarte putina energie electrica si este un alt truc din bucatarie care cu siguranta te va ajuta sa economisesti bani la factura electrica.

Cuptorul cu microunde

Acesta consuma aproape jumatate din curentul utilizat de un cuptor electric. Este ideal pentru incalzirea mancarurilor, a prepararii bauturilor calde sau prepararea unor mancaruri rapide. Astfel vei economisi atat la factura electrica cat si la factura pentru gaz doar prin alegerea unui cuptor cu microunde care ocupa foarte putin spatiu in bucataria ta.

Cuptorul electric

In primul rand, trebuie sa stii ca folosirea unui cuptor electric te va ajuta sa injumatatesti timpul petrecut in bucatarie. Cuptoarele electrice de ultima generatie sunt practice, simplu de folosit si prietenoase cu mediul inconjurator datorita consumului redus de energie electrica.