Pasiunile prind viața la Ploiești Shopping City Adrenalina și cai putere la „Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele

27 aprilie 2017

Sfârșitul de săptămână aduce o nouă ediție a „Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele Istorice”. Organizată de Clubul Vehiculelor de Epocă, Retromobil Club România și Autoritatea Națională a Federației Internaționale a Vehiculelor Vechi (F.I.V.A.), competiția le oferă șansa pasionaților de mașini de colecție să se întreacă în cai putere. Cele 25 de mașini înscrise în cursă vor lua startul din parcarea centrului comercial vineri, 28 aprilie, începând cu ora 11:00 și le oferă vizitatorilor, înainte de întrecere, prilejul să admire modele auto istorice: Mercedes SL450 anul 1978, Fiat 1200 Spider anul 1961, Alfa Romeo GTV 2000 anul 1984, BMW 316 anul 1975, Ford Thunderbird anul 1964, Rolls Royce Silver Shadow anul 1976, Plymouth anul 1938 dar și multe alte modele.

Sosirea se va face sâmbătă, 29 aprilie, în parcarea centrului comercial, în intervalul orar 16:00-20:00. Sunt invitați amatorii de adrenalină, cu mic cu mare, pentru a se bucura de festivitatea de premiere ce va fi susținută în zona scărilor rulante din cadrul Ploiești Shopping City. Toți participanții vor fi premiați cu diplome și cupe.

Sâmbătă, dansăm cu toții în cinstea „Zilei internaționale a Dansului”

Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) a declarat, în 1982, data de 29 aprilie drept „Ziua Internațională a Dansului”, iar Ploiești Shopping City, împreună cu partenerii locali, îi invită pe toți cei care îi vor trece pragul să se bucure împreună de această ocazie. Sărbătoarea va fi celebrată printr-o serie de demonstrații de dans, inspirate din stiluri variate, de la dansuri populare - Casa de Cultură și dans modern – Happy Dance până la dansuri grecești-Uniunea Elenă și dansuri latino – Clubul Alla Dance. Momentele artistice vor fi susținute în intervalul orar 12:00-15:00.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram