fbpx

Pasagerii ajung la cinema

Intr-un viitor indefinit, intr-o galaxie indepartata, 5000 de pasageri calatoresc pe o nava spatiala, cu destinatia Homestead II – colonia perfecta. Este cea mai importanta migratie din istoria omenirii. Dupa 120 de ani de hibernare, pasagerii se vor trezi pe o alta planeta, gata pentru o noua viata. Desi capsulele de hibernare sunt considerate infailibile si programate sa se deschida abia cu patru luni inainte de sosire, doi pasageri, Jim Preston (interpretat de Chris Pratt) si Aurora Lane (Jennifer Lawrence) se trezesc cu circa 90 de ani mai devreme. Neputand sa revina la starea de hibernare, ar fi condamnati sa-si petreaca toata viata pe nava, interactionand doar cu roboti.

Pe masura ce avariile se tin lant, Jim si Aurora trebuie sa actioneze pentru a depista defectiunile care pot periclita viata tuturor pasagerilor. Orice miscare gresita le-ar putea fi fatala. Ce se intampla vedem pe indelete din 23 decembrie 2016, la cinema, intr-o aventura totala, care imbina drama si actiunea, romantismul si umorul cu imagini spectaculoase, decoruri impresionante si efecte vizuale de-a dreptul cosmice.

Productia Original Film / Company Films / Start Motion Pictures este realizata dupa scenariul lui Jon Spahts, in regia norvegianului Morten Tyldum, cunoscut si pentru filmele “Headhunters” – 2011, “The Imitation Game” – 2014, acesta din urma aducandu-i o nominalizare la Oscar si una la Premiile BAFTA. Multi-premiata este si actrita Jennifer Lawrence, care, la numai 26 de ani, are deja in palmares un premiu Oscar pentru rolul principal din Silver Linings Playbook, trei Globuri de Aur si un trofeu BAFTA. In distributie ii veti recunoaste si pe Michael Sheen, Laurence Fishburne si Andy Garcia.

Pe 23 decembrie a.c. “Pasagerii” ajung la cinema. Filmul este distribuit de InterComFilm.

Despre Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filiala a Sony Entertainment Inc., la randul ei o sucursala a Corporatiei Sony din Tokio. Operatiunile internationale ale SPE cuprind: productia, achizitia si distributia de filme; retele de televiziune; crearea si distributia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii si tehnologii.

Despre InterComFilm

InterComFilm Distribution S.A. a fost infiintata in martie 2000, avand ca obiect de activitate distributia filmelor de cinema. Radacinile acesteia dateaza insa inca din anul 1992, cand isi incepea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piata romaneasca. In 2000, InterCom RT a cumparat 51% din actiunile GFR, formand astfel o asociere, care intrunea aceeasi pasiune si experienta in industria filmului. In prezent, compania este licentiata Sony Pictures si este unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe piata de distributie a filmului in Romania.