In pas cu profesionistii – care sunt pensulele potrivite pentru un make up de senzatie?

www.pandera.ro

Machiajul a fost folosit dintotdeauna ca un artificiu de frumusete. Aceasta, sub toate formele sale – complex, simplu si natural – reprezinta calea prin care reprezentantele feminine isi imbunatatesc aspectul fizic, creeaza un alt impact asupra celor din jur. Atunci cand machiajul este unul potrivit si se include elegant in intreaga imagine, starea de spirit a purtatorei este influentata de asemenea. Dorinta majoritatii este de a obtine prin machiaj un efect seducator. In acest sens este esential a avea la dispozitie un set de ustensile speciale, de a folosi fiecare pensula in scopul pentru care a fost creata, dar nu oricum, ci cu dibacie.

Pandera este un magazin online de cosmetice, dedicat publicului feminin, pe care de altfel il intampina cu produse calitative constand in produse de machiaj si pensule diverse. Totodata se dedica clientelor sale si prin recomandarile si sfaturile pe care le face vizavi de utilizarea corecta a tuturor acestora, in ideea de a obtine un look de senzatie, un make up ireprosabil. Pe site-ul oficial www.pandera.ro gasesc cele interesate astfel de produse. Iata care sunt mai departe recomandarile de aplicare a acestora.

Ce pensule sunt esentiale in realizarea unor machiaje fara repros?

Fiecare pensula in parte a fost creata cu un scop precis, deci toate sunt elemente indispensabile in rutina de frumusete. Se utilizeaza pentru aplicarea fondului de ten, a fardurilor diverse si pana la cea a rujului. De aceea se si gasesc in optiuni atat de diversificate la ora actuala, in marimi si forme variate, realizate din materiale la fel de variate.

Pensulele pentru machiajul ochilor

Aici se regasesc mai multe tipuri de pensule, respectiv pentru zone specifice ale ochilor – cea pentru aplicarea fardului, pentru eyeliner, pentru bleding, dar si cea pentru intinderea creionului. Aceasta din urma spre exemplu este necesar in principal pentru machiajele mai puternice de tip smokey eyes. Este conceputa in asa fel incat sa permita aplicarea culorii atat in coltul interior, cat si exterior al ochiului. Efectul de pierdere treptata pe care il favorizeaza pensulele de la Pandera este unul de senzatie, ce cucereste orice reprezentanta a sexului frumos.

Pensulele pentru machiajul fetei

Cel mai frecvente utilizate si care de altfel joaca rol indispensabil sunt pensulele pentru blush, pudra si pentru contur. Neaparat este necesara una pentru matifierea fondului de ten dupa ce acesta a fost aplicat. In ceea ce priveste pensula pentru pudra ce se aplica apoi, o recunosti dupa firele sale dese si lungi, dar si prin textura catifelata a acestora. E de preferat in detrimentul buretelului clasic.

Pensulele pentru buze

Este ideal a utiliza o pensula pentru aplicarea rujului intrucat acestea vin sub un format ce favorizeaza aplicarea unui strat subtire. Pensula este usor rigida si plata, astfel ca aplicarea se realizeaza fara efort. In acest mod fiecare poate controla cantitatea de ruj pe care o depune pe suprafata buzelor. Finisajul obtinut cu ajutorul acesteia este unul impecabil.

Foarte important este ca ulterior utilizarii acestora sa se aiba in vedere curatarea lor. Cele interesate de calitate la preturi echitabile gasesc seturi complexe de pensule pentru make up pe pandera.ro.