fbpx

Partenerul de care are nevoie afacerea ta: Buju Stanciu și Asociații

Ești în căutarea unui cabinet de avocatură? Avem soluția pentru tine, în special dacă te interesează investițiile în criptomonede. Un birou de avocatură din București te poate ajuta cu toate nelămuririle pe care le-ai avea. Această echipă de experți poartă numele de Buju Stanciu & Asociații. Despre serviciile acestora vom discuta în articolul de astăzi.

Cabinetul de avocatură Buju Stanciu & Asociații

Tot mai multă lume dorește să își înceapă propria afacere. Start-upurile și investițiile devin tot mai populare, însă o dată cu ele vin și întrebările. De unde încep? În cine mă pot baza să fac alegerile corecte și cu riscuri minime?

În scenariul de mai sus intervin avocații experți în investiții și start-upuri. Cel mai apropiat birou de avocatura de noi este echipa Buju Stanciu & Asociații. Această echipă te va îndruma și consulta din punct de vedere judiciar cu privire la noua ta afacere.

În afară de consultanță juridică în această arie de expertiză, Buju Stanciu & Asociații oferă consultanță și pentru:

  1. Criptomonede și tehnologie blockchain (pentru investițiile cu monede cripto);
  2. Comerț electronic;
  3. Drept penal și drept penal al afacerilor;
  4. Proprietate intelectuală;
  5. Token-uri nefungibile (NFT-uri) și active digitale.

 

Ce pași trebuie luați pentru a-ți deschide propria afacere?

Cercetează piața actuală

Unul dintre cei mai importanți pași care trebuie luați este să vezi cum funcționează piața actuală. Ideea ta poate deveni o adevărată afacere, dacă piața îți permite. Este aceeași filozofie precum cea oferită de Zeitgeist. Afacerea ta va prospera dacă și împrejurimile sunt favorabile acesteia.

De asemenea, puțină informare nu strică niciodată. Este bine să acumulezi cât mai multe informații și să cunoști terenul. Poți căuta oportunități de afaceri și în propria zonă. Iar dacă zona aceea se află prin București, atunci Buju Stanciu & Asociații vor fi mai aproape de tine.

Întocmește-ți un plan de afaceri

După ce ai inspectat bine piața și munca de „teren” este cât de cât pusă la punct, apare următorul pas. Acum este timpul pentru o treabă mai meticuloasă, și anume întocmirea planului de afaceri. Orice lucru bine pus la punct începe cu un plan bine stabilit.

Planul de afaceri este practic baza, fundația viitoarei tale afaceri. Fără ea ar fi ca o casă fără acoperiș. Toate detaliile și modul în care ajungi acolo sunt trecute în acest plan de afaceri. Cu ajutorul lui, poți convinge alți oameni să investească în afacerea ta.

Cum faci rost de bani pentru afacerea ta?

Am ajuns la un alt punct important: prin ce metode poți procura bani pentru afacere? Există foarte multe metode pentru aceasta, iar noi îți vom spune câteva dintre ele. În primul rând, poți apela la investitori care consideră că ideea ta este de viitor.

În al doilea rând, poți începe un crowdfunding. Acest termen este folosit pentru a strânge bani de la persoane care au încredere că vei reuși. Un crowdfunding se realizează foarte ușor, iar oamenii „donează” bani pentru afacerea ta. Sau, dacă ai posibilitatea, poți folosi propriile fonduri.

Alege numele afacerii tale

Te-ai fi așteptat la un astfel de pas? Noi da! Un pas absolut necesar este „botezarea” afacerii tale. Nu este un pas ușor de făcut, însă nu poți continua dezvoltarea afacerii fără un nume. Care sunt tipurile și la ce folosesc fiecare dintre ele?

  • Numele entității (te protejează la nivel de stat);
  • Trademark-ul (te protejează la nivel federal);
  • Doing business as (DBA), nu îți oferă protecție legală, însă, din punct de vedere legal, ai nevoie de el;
  • Numele domeniului (acest nume îți protejează adresa de web a afacerii tale).

Toate aceste înregistrări sunt independente din punct de vedere legal.

Începe-ți afacerea cu echipa Buju Stanciu & Asociații

Toate punctele pe care le-am atins în rândurile precedente sunt doar câțiva pași care trebuie urmați. Mai există încă câteva etape importante, în special din punct de vede legislativ, care trebuie luate în considerare. Pentru a îndeplini acele condiții este bine să intervină un birou de avocatură.

Echipa Buju Stanciu & Asociații te poate ajuta să îți deschizi propria afacere. Tot ce ai nevoie este să apelezi la biroul lor, găsindu-le datele de contact pe site-ul lor. Grăbește-te și pune-ți planurile mărețe în practică cu ajutorul unui birou de avocatură!