fbpx

Partenerul de care ai nevoie atunci când faci afaceri

Ai nevoie de un avocat drept civil pentru a rezolva o problemă legată de moștenire? Sau este necesară asistența unui avocat expert pentru a-ți obține Cartea Funciară? Buju Stanciu & Asociații îți oferă consultanță juridică în aceste situații și în multe alte arii de expertiză. Știați că o firmă de avocatură vă poate oferi consultanță și despre începerea unei afaceri?

Buju Stanciu & Asociații: un birou de avocatură din București

În viață se întâmplă să avem parte și de chestiuni care necesită implicarea unor organe legislative. Moștenirea, apariția unor litigii, apărarea dreptului de proprietate; toate acestea nu pot fi rezolvate de la sine. Din acest motiv, apelarea la un avocat expert este cea mai bună soluție în acest scenariu.

Dacă se întâmplă să fii în București și întâmpini astfel de dificultăți, apelează cu încredere la Buju Stanciu & Asociații. Echipa de care ai nevoie este mai aproape de tine decât te-ai fi așteptat. Aceștia îți pot oferi consultanță juridică în materie de:

  1. Drept civil (pentru rezolvarea litigiilor, cererilor de partaj etc);
  2. Start-upuri și investiții (aici pot fi și investiții cu criptomonede);
  3. Drept penal și dreptul penal al afacerilor;
  4. Drept imobiliar și urbanism;

În continuare vom discuta despre cum un birou de avocați te poate îndruma să îți pui propria afacere pe picioare.

Domeniul de activitate: cu ce se va ocupa afacerea ta?

Există mulți pași care trebuie luați în vedere atunci când se hotărăște asupra începerii unei afaceri proprii. Unul dintre cei mai importanți pași dintre toți este să te gândești în ce domeniu vei activa.

Acest moment este important deoarece trebuie să cunoști piața și „terenul” domeniului în care dorești să dezvolți o afacere. O documentare prealabilă te va ajuta să analizezi avantajele și dezvantajele viitoarei afaceri, și dacă aceasta va prospera.

De asemenea, poți lua în calcul și poziția fizică unde afacerea ta va lua naștere. Se va afla în centrul unui oraș mare? La periferie? Față în față cu clădirea unei alte afaceri? Aceste puncte de referință te pot ajuta să îți găsești locația potrivită pentru viitoarea ta afacere.

Cu ce bani vei începe afacerea?

Alt punct important când dorești să începi o afacere este investiția. Ai reușit să pui bani deoparte pentru a plăti costurile de finanțare? Sau ai în plan să apelezi la investitori, cărora să le înapoiezi suma după o perioadă de timp? Acest aspect trebuie considerat din timp.

Dacă ai de gând să apelezi la investitori, firma Buju Stanciu & Asociații te poate ajuta în această privință. Ei se vor ocupa de documentația de finanțare, de rapoartele care vizează implementarea proiectului tău etc. Cu o astfel de echipă la îndemână, planurile tău de afaceri va fi un succes.

În aceeași ordine de idei, ei te mai pot ajuta cu privire la:

  • Consultanță legat de post-investiții;
  • Rapoarte despre viabilitatea investiției și planurile de execuție ale proiectului;
  • Încheierea acordurilor și stabilirea drepturilor investitorilor și a acționarilor;
  • Contracte de cumpărare de acțiuni;
  • Consultanță pentru selecția viitorilor investitori etc.

Nu în ultimul rând, „botează-ți” afacerea!

Este de la sine înțeles că afacerea trebuie să poarte și un nume. Cel mai adesea, numele se alege în funcție de domeniul de activitate. Sau, în unele cazuri, sunt alese diferite nume de persoane, de locuri. Tu te-ai gândit deja la un nume?

Cea mai bună soluție în această privință este să alegi un nume care va reprezenta specificul afacerii tale. Așadar, după ce te-ai gândit cu ce te vei ocupa, alege un anume prin asociere. Dacă nu te descurci singur, poți apela oricând la opinii secundare sau la alte persoane cu propriile afaceri.

Avocați experți din București

Nu este niciodată un lucru ușor să îți începi propria afacere. Apar nenumărate „obstacole” din multe puncte de vedere, care trebuie gestionate din timp. Din acest considerent, apelarea la o echipă de avocați este cea mai plauzibilă soluție dintre toate.

Nu ești sigur de unde să începi? Nu te panica și consultă-te cu o echipă de avocați experți. Noi ne-am convins că Buju Stanciu & Asociații din București este o echipă care iau în considerare nevoile clienților.  Acest aspect contează mult pentru un client care are nevoie de ajutor. Tu vei apela la Buju Stanciu & Asociații pe viitor?