fbpx

Partenerii Magister reuniti pe 14 16 noiembrie la Sambata de Sus

Intalnirea Partenerilor Magister 2014 debuteaza vineri cu o cina traditionala la foc de tabara, continua sambata cu conferinta partenerilor si se incheie cu o cina festiva in aceeasi zi. Si in acest an, conferinta va cuprinde si gala de premiere a celor mai performanti Dealeri Autorizati SmartCash pentru perioada noiembrie 2013 – noiembrie 2014.

Spre deosebire de editiile anterioare, anul acesta compania invita furnizorii si dezvoltatorii din domeniul solutiilor pentru retail sa le vorbeasca partenerilor despre produsele si serviciile lansate pe piata sau despre proiectele realizate in colaborare cu Magister in acest an.

“Anul acesta am avut multe provocari. Am reusit sa le facem fata, sa mergem mai departe si sa crestem. Suntem mandri ca in 2014 i-am certificat pe partenerii care au urmat noul sistem de invatamant prin platforma de eLearning Magister si abia asteptam sa celebram impreuna cu ei si cu ceilalti colaboratori un an incheiat cu succese atat pe plan comercial, cat si profesional. Alaturi de partenerii nostri, suntem pregatiti sa incepem noul an in forta” (Dor Bujor Padureanu, Director General Magister Software).