Pariuri sportive la Betano

Dacă vrei să ai parte de o experiență plăcută la casele de pariuri online, o alegere foarte bună este Betano. De la platforma prietenoasă și până la pariuri exclusive, toate acestea se găsesc pe Betano. Primul aspect important când vine vorba de casa de pariuri online pe care o deține Betano, se referă la oferta lor foarte diversificată. Numărul evenimentelor pe care poți paria este un aspect important. Găsești aici opțiuni de pariere pe aproape toate evenimentele importante. Pe lângă asta, ai opțiunea de a paria chiar și pe evenimente care țin de divertisment cum ar fi Eurovision. Dacă adăugăm și opțiunea de a urmări live evenimentele sportive importante este o rețetă perfectă pentru orice parior.

Oferta de pariuri Betano

Oferta de pariuri de la Betano include pariuri pre-match și pariuri live. Ai opțiunea de închidere a pariului în orice moment și la pariuri live și la cele pre-match, ceea ce îți oferă control asupra pariurilor tale.

Când pariezi la Betano ai opțiuni exclusive pe care nu prea le găsești în alte case de pariuri. Una din aceste opțiuni se referă la pariurile pe fotbal. Aici ai opțiunea de pariu care îți oferă banii înapoi atunci când rezultatul meciului este 0-0. Un alt pariu special este cel în care ai câștigat în momentul în care echipa aleasă conduce la o diferență de 2 goluri de exemplu.

Evenimente importante ale anului

Atunci când vorbim de evenimente foarte importante ale anului, Betano are câteva avantaje care fac diferența. Când accesezi secțiunea Antepost vei găsi opțiuni de pariuri foarte diversificate, deci nu doar opțiunile clasice. Un lucru bun este că numărul pariurilor speciale și anteposturi sunt într-o creștere continuă.

Strike și BetMentor

Betano oferă două trademark-uri importante pe piața din România și acestea sunt Strike și BetMentor. Strike este o aplicație în cadrul căreia pariorii răspund la anumite întrebări legate de meciuri, iar la sfârșitul lunii pot câștiga sume de până la 100.000 RON. Prin această aplicație, Betano încearcă să își țină clienții conectați și să le ofere șansa de a câștiga venituri importante pe baza experienței lor.

BetMentor este un soft care îți oferă ponturi și variante de bilete pe baza statisticilor internaționale. Este un plus pe care majoritatea caselor de pariuri nu îl au și care face o diferență mare între ele.

La Betano ai și misiuni pe care dacă le îndeplinești poți să îți conturezi balanța contului cu full-beturi.

Nu în ultimul rând, cu Betano poți paria și de pe mobil folosind aplicația lor, ceea ce îți oferă confortul de a paria oricând și oriunde.