fbpx

Pariuri online pe o gama extinsa de sporturi la Unibet

Numarul jucatorilor activi la pariuri sportive pe internet este in continua crestere din momentul in care piata de specialitate din Romania a devenit una reglementata si functionala. Cea mai apreciata casa de pariuri sportive online care a primit licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din Romania este Unibet, conform clasamentelor de pe Ponturi Bune, comunitatea pariorilor din tara noastra. Cei de la Unibet isi intampina clientii noi cu un pachet special de bun venit, apoi ii fidelizeaza prin fel de fel de oferte, dar mai ales prin cote foarte bune si prin servicii de calitate.

Oferta extrem de variata este unul dintre punctele forte ale operatorului de jocuri de noroc Unibet. Liga Campionilor, Europa League, Liga I, Bundesliga, Premier League, Primera Division, Serie A sunt printre competitiile preferate de pariorii romani. Totusi, exista multe alte sporturi disponibile, in afara de pariurile pe fotbal. Se pot gasi in oferta Unibet evenimente sportive importante din tenis, baschet, box, ciclism, handbal, rugby sau basebal. Cei care isi doresc sa incerce ceva special pot alege chiar cricket, darts, sah, snooker sau surfing. Numarul de sporturi disponibile este foarte mare, iar acestora li se adauga competitii precum cursele de cai si cursele de caini.

Nu pot lipsi pariurile politice (la orice eveniment important din lume) si nici pariurile pe alte competitii din afara sportului. Recent, s-a putut paria spre exemplu pe castigatorii Premiilor Oscar si pe castigatorii nedoritelor premii Zmeura de Aur. Orice pariuri se pot plasa inclusiv de pe dispozitive mobile, utilizandu-se eventual chiar aplicatia special dedicata pentru smartphone si tableta.

Brandul Unibet, tot mai popular si in Romania, este unul extrem de puternic la nivel european. Unibet este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online din Europa, oferind o platforma pentru pariuri sportive, cazino, jocuri si poker online. In prezent, peste 13,5 milioane de clienti din peste 100 de tari (printre care si tara noastra) au ales Unibet pentru jocuri de noroc pe internet.

“Suntem un lider in lumea digitala, cu mai mult de 17 ani de experienta in siguranta jucatorilor fiind de asemenea pioneri a dezvoltarii in lumea digitala. Suntem un operator regulat avand licente in cateva din tarile din Europa (Franta, Belgia, Danemarca, Italia si Marea Britanie) la fel ca si in Australia. Unibet Group Plc este o companie listata oficial la Bursa de Valori Nasdaq Stockholm, avand de asemenea birouri in Londra, Malta, Australia”, spun reprezentantii companiei.

Agentia de pariuri sportive online ofera pe blogul propriu numeroase informatii importante pentru pariori, ponturi extrem de utile acestora. In plus, meciuri live si multe alte resurse pot fi accesate pe website-ul Unibet, pentru o experienta cat mai placuta pentru toti pasionatii de sport si pariuri online.