fbpx

Parinții și copii vor avea un târg pentru ei BebeShow

În 2011, în Romania au fost aproximativ 200 de mii de nou născuți, conform statisticilor.
Cei care devin părinți au de luat multe decizii și sunt mereu în căutare de sfaturi și produse potrivite fiecărui copil.
BebeShow vine în întâmpinarea viitoarelor mămici și a “tinerilor” părinți cu sfaturi, produse și servicii special create pentru ei sau micuții lor.
Timp de trei zile în cadrul BebeShow veți găsi cei mai importanți producători sau retaileri de produse din domeniu și veti putea intra în contact cu specialiști.

Vizitatorii BebeShow vor avea parte în cele trei zile de cumpărături și divertisment pentru întreaga familie, consultanță de specialitate de la profesioniști în maternitate, pediatrie și produse pentru copii, demonstrații de la cei mai importanți furnizori de pe piața, reduceri și oferte speciale de la toți expozanții și concursuri.

Înscrierile ca și expozanți au început și se pot face accesând siteul evenimentului.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului.
Organizăm târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show, BebeShow, conferinţe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri şi seminarii.