Parfumurirefan eu calitate ridicata la pretur miici

21 februarie 2011

In afara de cele mai cunoscute case de parfumuri pentru ea si pentru el, pe www.parfumurirefan.eu puteti gasi o selectie de sapunuri naturale si uleiuri dar si, foarte important, o echipa profesionista, orientata exclusiv catre satisfacerea dorintelor clientilor nostri.

Va propunem din gama concernulului bulgaro-francez REFAN o gama diversificata de parfumuri (peste 130 marci parfumuri) si cosmetice realizate cu materii prime naturale. Produsele REFAN in Romania sunt recunoscute atat prin calitate cat si pentru preturile mici de vanzare, comparativ cu alte produse similare.

REFAN este un concern bulgaro-francez, care produce si comercializeaza o gama foarte mare de parfumuri si cosmetice realizate cu specialisti si tehnologie franceza, cu materii prime naturale.
Preturile mici ale parfumurilor REFAN se datoreaza faptului ca intre producator (concernul REFAN) si beneficiarul exclusiv pentru Romania nu exista intermediari care sa comisioneze importul, cumparatorul achizitioneaza produsul la prêt de importator.
Un alt motiv pentru care preturile de vanzare/achizitie sunt mici se datoreaza eliminarii brandului (marca inregistrata REFAN), a reclamei "face of face" sau internet, folosirea unor ambalaje simple, distributia produselor REFAN facandu-se prin reprezentanti.

Pentru persoanele juridice se acorda toate actele comercializarii produselor REFAN in magazine.
In procesul de fabricatie se utilizeaza materii prime naturale, iar produsele REFAN sunt supuse unui control riguros al calitatii pentru a fi conforme cu cerintele CEE in ceea ce priveste siguranta produselor cosmetice.
Pentru inalta calitate a produselor si a controlului strict, Concernul REFAN are obtinute Certificate ale Sistemului de Management al Calitatii ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2007, ISO 9001:2008.
Astfel, vom primi cu interes sugestiile dvs. cu privire la gama de produse oferite sau chiar comenzile speciale referitoare la articole cosmetice pe care vom face tot posibilul sa le gasim si sa vi le oferim in exclusivitate.
Asta datorita faptului ca furnizorii nostri sunt unii dintre cei mai mari jucatori mondiali in comertul online cu produse cosmetice.

 Parfumurile de la Refan  nu au absolut nimic comun cu vechile uleiuri sintetice bulgaresti, grosiere si rau mirositoare, pe care le cunoastem de pe vremea bunicilor.

       Putem spune cu incredere faptul ca ParfumuriRefan.eu raspunde unei mari necesitati: promoveaza atat parfumul de calitate, cat si modul profesionist de a-l alege si de a-l purta. Imbina perfect frumusetea, eleganta si rafinamentul.

       Parfumul este ca o adevarata a doua piele, nu trebuie sa ne deranjeze, chiar nici nu trebuie sa-l percepem fizic, dar el trebuie totusi sa persiste cateva ore.

       Un parfum de buna calitate este ca un tablou realizat in nuante fine si cu o multime de tonuri abia perceptibile. El trebuie studiat indelung si indeaproape, pentru a putea fi apreciat din toate punctele de vedere.

       Astazi, oamenii folosesc parfumul pentru a-si construi propria imagine, dar de multe ori se lasa cuceriti de altii, de regula de personajele din reclame, ignorand insa un lucru elementar si esential:  se potriveste acel parfum cu propria persoana?

Va invitam pe www.parfmurirefan.eu sa va descoperiti parfumul care va reprezinta ca persoana!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram