fbpx

Parfumurile arabesti sunt adevarate arme ale seductiei

Parfumuri arabesti originale si accesibile

Cultura araba abunda in ariii de interes pentru publicul feminin in ceea ce priveste conceptele de seductie si frumusete. Investite cu un imens potential de a-si pune in evidenta frumusetea rapitoare, femeile locurilor nu se rezuma doar la machiaj, ci isi extind meritele spre zona de creatie parfumiera, acolo unde parfumurile incep sa fie vii si pline de pasiune.

Parfumurile arabesti pot fi recunoscute extrem de usor inca din primele note, atunci cand esentele tari, lemnoase, izbesc puternic simturile printr-o adiere penetranta. In mod traditional, notele de varf sunt identificate in accentele de lemn de santal, agar, chihlimbar sau alte elemente care abunda in intensitate, dovedind o forta nestavilita si o dorinta apriga de a seduce prin puterea lor, lucru care diferentiaza din start parfumurile arabesti de cele occientale, a caror compozitie etapizeaza accentele olfactive intr-o maniera care sa ofere confort simturilor, fapt pentru care plaseaza accentele lemnoase la baza parfumului.

Abilitatea parfumurilor arabesti de a seduce simturile este dovedita de maniera in care acestea sunt proiectate, la baza acestora aflandu-se o strategie specifica femeilor arabe. In acest sens, esenta arabeasca se iveste ca o aroma fragila, vulnerabila, lasand loc elementelor din compozitie sa se evapore in atmosfera, urmand ca in decurs de cateva ore acestea sa contureze un front comun si in final toate aromele sa se imbine si sa formeze un val de parfumuri intense care strapung simturile. Unele femei ar putea experimenta o alta reactie asupra parfumurilor arabesti care se dovedesc izbitoare inca din primele pulverizari, insa ulterior aroma se asterne potolita pe piele lasand o senzatie matasoasa.

Daca majoritatea parfumurilor occidentale sunt de factura florala, parfumurile arabesti sunt spicy, condimentate, asa cum se poate observa si in randul recomandarilor http://www.infoparfum.ro/parfumuri-arabesti-originale-pentru-femei-si-barbati/. Creatorii esentelor arabesti isi asuma specificul, ceea ce le face atat de iubite de publicul feminin, dar nu numai, tinand cont de faptul ca parfumurile arabesti pot fi in egala masura destinate barbatilor, existand si editii unisex. Avand in compozitie accente lemnoase, extrem de puternice si intense, parfumurile arabesti se dovedesc persistente si eficiente, necesitand doar rabdare in a cunoaste toate miresmele de care sunt capabile si, evident, de a sti in ce masura sunteti compatibili cu un astfel de parfum ce ameninta prin intensitatea si greutatea accentelor lemnoase.

Recipient parfum arabesc

O singura picatura de colonie arabeasca este suficienta pentru a emana un miros puternic pentru mult timp, mai ales atunci cand este aplicata direct pe piele, atunci cand se transforma miraculos intr-un parfum fin, discret, aparte, ce dureaza mai bine de 10 ore si nu isi pierde din intensitatea nici dupa dus. De aceea, parfumurile arabesti sunt privite ca esente romantice, senzuale si provocatoare, mai ales atunci cand cel sau cea care experimenteaza o astfel de aroma nu s-a mai confruntat anterior cu esenta specific arabeasca.

Pe langa intensitatea si frumusetea lor, dincolo de maniera in care sunt livrate impatimitilor de arome fine, in recipiente care parca ipotetizeaza monumente pretioase in miniatura, parfumurile arabesti au si o textura extrem de fina si delicata, fiind bazate in mare parte pe uleiuri concentrate si amestecuri inedite de note olfactive. In acest sens, unele parfumuri pot fi doar lemnoase, iar atunci componenta notelor este minimala si stricta, sau pot experimenta si prezenta unor accente care sa domoleasca intensitatea esentelor tari, iar in acest sens unele parfumuri pot avea in compozitie si esente de trandafir, vanilie sau ambra.