fbpx

Parfumuri sau testere – ce alegem ?

Parfumuri sau testere – ce alegem ?

Vă întrebați care este diferența dintre parfumuri de brand și testere? Gășiți informațiile necesarecare va răspund la întrebări în acest articol.

Mulți dintre clienții care cumpără parfumuri se bucură și preferă „testere” în loc de parfumul original, deoarece consideră că aromele sunt mai durabile și mai săturate. Alții rămân nemulțumiți și au părerea greșită că nu ar plăti „pentru ceva care nu se află în ambalajul sau original”. Unde este adevărul? Exact asta vom răspunde în rândurile următoare.

Care este adevărul despre diferența dintre testere și parfumuri? Există atât de multe opinii și teorii pe această temă încât, dacă vom trece la enumerarea fiecăruia, am publică o carte întreagă. Dar nu este scopul nostru. La această întrebare, vom încerca să răspundem pe scurt, precis și clar, să vă prezentăm sintetizați toate informațiile selectate de experții noștri în parfumuri..

Ce este un tester?

Testerele sunt parfumuri originale, care sunt adesea oferite într-un ambalaj exterior fără etichetă sau celofan. Testerele sunt cel mai adesea produse pentru cea mai mare gamă de parfumuri de marcă, originale. Ambalajul cel mai des utilizat este 100 ml, dar poate fi în varianta 50, 75, 90, 125 ml. sau orice altă variantă. Aici găsești testere și produse fără ambalajul original  

Scopul acestui tip de produs – tester, este de a arăta și prezența mirosul și aromă înainte de a fi achiziționat în parfumerie și centre comerciale mari. De obicei, testere nu sunt de vânzare, dar foarte des sunt vândute și revândute în rețeaua de distribuție și vânzări. Fiecare tester conține 100% apă de parfum original, identic în compoziție cu parfumul ambalat oficial.

Cum se deosebește un tester de un parfum ?

Este ușor. Când cumpărați parfum online, asigurați-vă ce anume vreți să cumpărați exact. Testerele sunt la fel de preferate că parfumurile și le puteți găși la multe magazine de parfumuri online. Dacă cumpărați parfum fără ambalaj, carton și design fără brand, există șansa că acesta să fie un tester. Parfumurile oficiale au ambalaje create special, cu marca producătorului și un preț diferit. Un parfum original are prețul în mod normal mai mare decât testerul.

Cum arată niste testere ? Vă puteți gândi la flacoane de mici dimensiuni, în formă de miniatură, umplute cu lichid de parfum din parfumul respectiv. Acestea sunt mostre promoționale care sunt distribuite gratuit sau folosite pentru a testa parfumul. De obicei, probele mici conțin aproximativ 1,2 ml lichid de parfum, spre deosebire de testere, de obicei într-un flacon mare identic cu parfumul în sine. 

Nu sunt vândute sau utilizate în alte scopuri decât publicitate. Funcția lor este să simți mirosul, să îți faci o idee despre esența produsului. Pe parfumation.ro gasesti parfumuri originale, dar și testere sau parfumuri fără ambalaj.

Care este diferența dintre parfum și tester?

Din perspectiva marketingului, diferența dintre testere și parfum constă doar în ambalajul lor. Parfumul are unul oficial, iar testerul nu! Testerele conțin același lichid de parfum, dar sunt adesea vândute fără pachetul de lux, neavând cutie de carton de exemplu. Este posibil, uneori, să le găsiți fără capac și etichete pe care parfumuri cu ambalaje oficiale le au.

Testerul este mai rezistent decât parfumurile originale?

Fiecare din testere este la fel de persistent ca parfumul. Durabilitatea parfumurilor și testerelor este aceeași, dar depinde mult de modul în care este păstrat. Dacă faceți un experiment și lăsați un parfum și un tester oficial în poșetă fără capace mai mult de o lună, nu veți simți diferența în durabilitatea ambelor. 

Acest lucru se datorează faptului că parfumul lichid revarsă atunci când nu îl păstrezi bine, deci aroma își pierde intensitatea. Cu toate acestea, este extrem de important să clarificăm că ambele tipuri de produse de parfum sunt fabricate în același loc, cu aceeași formulă de parfum, chiar și în flacoane identice. Diferența dintre ele este că multe parfumuri sunt disponibile în pachetul oficial publicitar și testere nu au ambalaje originale.

De ce ar trebui să cumpăr un tester?

Unul dintre avantajele mari ale achiziționării unui tester este prețul scăzut pe care îl oferă. Branduri și parfumeri de renume mondial dezvoltă arome uimitoare pentru fiecare gust și fiecare stil reprezentat în ambalaj de lux magnific. Dar merită să plătim pentru ceva ce vom arunca la câteva minute după ce ne-am desfăcut nouă achiziție? La această întrebare, fiecare poate răspunde singur. Putem alege parfumuri testere fără ambalaj sau cumpărăm parfumuri de marca, originale, menite sa ne incante.