Pardoseală de exterior. Alma Parchet Natural iti spune ce trebuie sa stii despre Deck WPC

pardoseala de exterior - deck wpc lemn

 Pentru că a venit toamna, poate sunteți preocupați să planificați din timp lucrarile pentru amenajarea curtii si gradinii in 2020. Cum o gradina cocheta are intotdeauna si o terasa frumoasa, Alma Parchet Natural va ajuta cu informatii despre deck de exterior si, in acest articol, in special despre deck WPC.  

 

Pardoseala de tip deck este concepută pentru aplicații de exterior, fiind rezistentă la intemperii și umezeală. 

Calitățile de natură practică sunt completate de cele ce țin de latura estetică, deck-ul fiind disponibil într-o varietate de nuanțe din care să alegeți.

 

Despre deck WPC– ce este?

 

Deck-ul poate fi de tip WPC (Wood Plastic Composite) sau din lemn. Deck-ul WPC este alcătuit din făină de lemn și reziduuri plastice, iar cel din lemn, după cum sugerează și denumirea, este confecționat în întregime din lemn.

În cazul deck-ului WPC, amestecul este stabilizat și tratat pentru a preveni apariția mucegaiului, a insectelor și a deteriorării premature cauzate de razele UV.

Aplicațiile deck-ului WPC sunt aceleași ca în cazul deck-ului din lemn, respectiv terase, pontoane, foișoare, balcoane, lambriuri etc.

 

Avantaje ale deck-ului WPC

 

Dacă sunteți încă pe gânduri, vă prezentăm pe scurt avantajele acestui tip de pardoseala.

 

  • Este o pardoseală trainică
  • Nu necesită o întreținere specială
  • Este un produs ecologic ( Este confecționat din min.50% făină de lemn și din reziduuri plastice, ambele componente fiind reciclate în proces. Dupa demontare, padoseala poate fi reciclată la rândul său.)
  • Este o pardoseală rezistentă la intemperii și umezeală
  • Are o rezistență crescută la radiațiile UV și la insecte
  • Igienizarea este facilă 

 

Pentru mai multe detalii legate de acest tip de pardoseală sau alte aplicații ale proiectului dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați! 

Vă așteptăm cu drag și în showroom, la o cafea, să discutăm despre proiectul la care lucrați și, bineînțeles, să vă ajutăm să faceți cele mai bune alegeri.

 

Nota: in imaginile din acest articol gasiti deck lemn. Pentru versiuni deck WPC va asteptam in strada Fantanica nr. 42, Bucuresti.

 

Mai multe informatii gasiti pe superparchet.ro .