Pardesiul – o piesa ultrafeminina pe care trebuie sa o ai in garderoba

mathilde.ro

Orice reprezentanta feminina va fi mai atrasa de un articol de vestimentatie in tendinte, dar care sa ii satisfaca si preferintele, mai mult decat unul care indeplineste numai rolul functional. Este de inteles, insa cand vine vorba despre capitolul imbracaminte nimeni nu ar trebui sa fie pus in situatia de a face vreun compromis.

O piesa de rezistenta in tinutele de iarna, alaturi de popularul palton, este pardesiul. A devenit mai apreciat cu timpul, pe masura ce optiunile propuse de diversele magazine de moda s-au diversificat. La ora actuala a reusit sa cucereasca iremediabil atentia publicului feminin colectia de pardesie propusa de Mathilde, un designer de top a carui deschidere spre inovatie si eleganta, in cadrul paginii www.mathilde.ro, nu a trecut neobservata.

O piesa ultrafeminina si ce recomanda produsele de la Mathilde

Pentru a avea siguranta ca magazinul ales este unul de incredere si ca alegerea vizavi de pardesiu este una potrivita, orice reprezentanta feminina se va interesa in legatura cu o serie de aspecte privitoare la produse. Asadar, iata care sunt cateva detalii ce recomanda modelele de pardesie propuse de acest designer vestimentar.

Au la baza materiale de calitate

Pe primul loc trebuie pusa intotdeauna problema calitatii pentru ca este cea care va influenta confortul purtatoarei. Asta inseamna ca este ideal a miza pe alegerea unui pardesiu ce acopera cu succes aceasta nevoie, dar totodata care ofera si protectia termica necesara in anotimpul rece. Se evidentiaza in aceasta privinta modelele de la Mathilde prin faptul ca reusesc sa asigure o temperatura optima a corpului, eliminand riscul de a raci sau de a dobandi alte afectiuni cauzate de aerul rece. De altfel, produsele care au la baza materiale matlasate vor asigura si un nivel inalt de impermeabilitate, de dorit in acest anotimp.

Vin intr-o multitudine de modele

Pentru ca gusturile feminine sunt deosebit de diferite, Mathilde a pregatit cu pasiune pardesie in modele diverse, conice sau evazate in partea de jos, cu detalii de decor sau simple, intr-o paleta de culori extinsa.

De altfel si lungimea acestora variaza, pentru ca fiecare sa poata identifica una ce corespunde cu dorintele sale vizavi de aerul pe care il va conferi pardesiul outfit-ului de ansamblu. Astfel, atat cele de lungime medie, cat si cele cele ce depasesc lejer genunchiul sunt optiuni in tendinte, dorite mai ales de cele cu o inaltime de peste 1.70 m.

Sunt rezistente si isi mentin aspectul frumos

O piesa de calitate se va deosebi intotdeauna prin faptul ca rezista cu succes unor purtari si spalari multiple. Desigur, referitor la acest din urma aspect, depinde de atentia pe care o acorda fiecare detaliilor ce vizeaza intretinerea lor. Orice articol de imbracaminte de altfel trebuie ingrijit si purtat responsabil pentru a beneficia de o utilizare indelungata.

Sunt considerate pardesiele ce alcatuiesc colectia Mathilde optiuni de top atat datorita aspectelor mai sus mentionate, dar si pentru faptul ca ofera un aer de feminitate, senzualitate si eleganta greu de egalat. De altfel si unicitatea modelelor le recomanda si le plaseaza in topul preferintelor unui public feminin roman tot mai vast.