Parchetul laminat de la Special Doors – solutii pentru orice buget

Cand spunem Special Doors ne gandim la usi cu adevarat speciale, deosebite fata de celelalte. Vorbim de usi de calitate, rezistente in timp si care satisfac orice exigente.

Despre asta este vorba la magazinul online SpecialDoors.ro – usi de interior, usi de intrare si usi antifoc intr-o gama extrem de diversificata de modele, menite sa indeplineasca orice necesitati si preferinte.

Insa, ceea ce poate multi nu stiu este ca Special Doors comercializeaza acum si parchet laminat. Acesta este destinat tuturor celor care doresc o solutie simpla si la indemana de renovare a pardoselii. Parchetul laminat este si accesibil, asadar cei ce opteaza pentru acesta nu trebuie sa investeasca o suma mare de bani. In plus, aspectul sau nu va denota pretul acestuia, ba chiar va parea ceva deosebit, in functie de modelul ales.

Tipuri de parchet laminat regasite la Special Doors

Dupa cum am mentionat anterior, Special Doors detine un catalog destul de diversificat de modele de parchet laminat. Acesta poate fi consultat direct pe site-ul oficial al magazinului.

Sa vorbim despre grosimea parchetului. La Special Doors il regasim in 3 variante: 8 mm, 10 mm si de 12 mm. Grosimea parchetului trebuie luata in considerare din doua puncte de vedere. In primul rand, aceasta va fi aleasa in functie de spatiul disponibil sub tocul usii. Un parchet prea gros nu se va incadra. Unul prea subtire va lasa loc liber care va trebui completat cu o prelungire a tocului spre exemplu.

In al doilea rand, conteaza grosimea parchetului si in ceea ce priveste rezistenta in timp a acestuia si gradul de izolare pe care il confera.

In privinta culorilor, parchetul laminat de la Special Doors este foarte diversificat. In catalog regasim atat nuante deschise, inchise, cat si diverse combinatii de nuante, astfel incat sa dea impresia de parchet realizat din lemn natural.

Culoarea este un alt aspect ce trebuie luat in considerare in alegerea parchetului potrivit. Acesta trebuie sa se asorteze in principal la cea de la tamplarie pentru a exista o continuitate in camera si, de fapt, in intreaga casa.

Cei interesati sa descopere toata colectia de modele de parchet laminat, dar si modelele de usi puse la dispozitie de Special Doors, trebuie doar sa acceseze site-ul oficial al magazinului.