fbpx

Parchet laminat 12 mm inlocuitorul parchetelor din lemn masiv

Daca totusi, parchetele din lemn masiv ti se par destul de scumpe, dar iti doresti sa ai ceva asemanator cu acestea, poti sa alegi cu incredere parchet laminat 12 mm, care isi va face treaba la fel de bine ca unul din lemn masiv.

Cu ce se diferentiaza acest parchet laminat 12 mm de celelalte?

Diferentele dintre un parchet laminat 12 mm si alte tipuri de parchete, indiferent ca sunt tot laminate sau confectionate din lemn masiv, sunt numeroase. Putem incepe prin a preciza ca acest parchet laminat 12 mm este aproape cel mai gros parchet care apartine grupului celor laminate, asadar se poate apropia cu usurinta de calitatea unuia fabricat din lemn masiv.

Un alt aspect destul de important care inclina balanta in favoarea parchetelor laminate, ar fi acela ca nu ai nevoie de mult timp si ustensile sau solutii sofisticate pentru a le curata. Cu alte cuvinte, intretinea unui parchet laminat de 12 mm se face foarte usor de catre orice membru al familiei.

Cum se intretine un parchet laminat 12 mm?

Daca tot am mentionat anterior de faptul ca un parchet laminat 12 mm se curata extrem de usor, este cazul sa precizam si metode de intretinere ale acestuia cuprinse in cativa pasi simpli:
Ai nevoie de o galeata si un mop, acestea fiind singurele instrumente de curatare de care vei avea nevoie;

Vei umple galeata cu apa rece sau calda si peste ea vei turna un capacel de solutie special conceputa pentru suprafete din lemn;
Storcand bine mopul vei curata suprafetele dorite din casa imediat si nu trebuie sa-ti faci griji pentru timpul de uscare, pentru ca acesta este foarte scurt.

Cel mai bun parchet 12 mm de la Decolandia

Daca te-am convins ca un parchet laminat 12 mm poate sa-ti satisfaca toate cerintele, fara sa cheltui prea mult pentru achizitionarea acestuia, atunci iti propunem sa faci o vizita pe magazinul online Decolandia , specializat in promovarea de parchete, si sa optezi pentru parchet laminat 12 mm.

Pe Decolandia calitatea este cea care conteaza, asadar produsele de pe site sunt aduse din fabrici de renume si sunt vandute la pret de depozit, pentru a-ti oferi tie cel mai bun parchet laminat 12 mm de care sa te poti bucura mult timp de acum inainte!

Intra chiar acum pe site-ul www.decolandia.ro si convinge-te si tu ca preturile si calitatea nu vor altceva decat sa te surprinda intr-un mod cat mai placut.