Parcare Otopeni, printre cele mai cautate parcari

Ai nevoie de un loc de parcarea pentru masina ta atunci cand vrei sa pleci din tara si sa o gasesti in siguranta atunci cand te intorci din vacanta sau din calatoria de afaceri? Nu ai unde sa parchezi masina atunci cand te duci la aeroport pentru a astepta pe cineva drag? Ai intalniri de afaceri in zona Otopeni si nu gasesti un loc sigur de parcare ? Sau pur si simplu vrei sa iti lasi masina intr-o parcare privata pentru o perioda mai scurta sau mai lunga de timp, Avem pentru tine,familia ta, prieteni tai cea mai buna solutie si anume Parcare Otopeni!

Oferim un serviciu menit sa asigure oamenilor un confort pentru masina lor, Parcare Otopeni vine in intampinarea clientilor care au nevoie de un loc in care sa-si lase masina pentru o durata mare sau mica de timp, e destul de important unde va lasati masina in timp ce dumneavoastra calatoriti in alta tara sau in zona Bucuresti/Ilfov.

Parcare Otopeni dispune de 250 de locuri unde va puteti lasa in siguranta masina iar preturile pentru acest serviciu pe care il oferim catre dvs,  incep de la 40 lei pentru o singura zi de parcare si scad cu cat masina este parcata o perioada mai mare de timp, spre exemplu pretul pentru parcarea unui autoturism timp de 14 zile in parcarea noastra din zona otopeni costa 117,35 lei, adica la un simplu calcul rezulta un cost aproximativ 8.4 lei pe zi, un chilipir pentru a pastra masina in cele mai bune conditii atat timp cat sunteti plecat din tara sau cu afaceri in zona.

Parcarea Otopeni a luat toate masurile de securitate pentru masinile dumneavoastra, se asigura monitorizare video 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamanam, 365 zile pe an.

Daca vreti sa va lasati masina intr-o parcare superba si in plina siguranta, ne puteti contacta non stop la numarul de telefon  0766.267.267 sau puteti intra pe site-ul nostru pentru a face o rezervare online foarte simplu si foarte rapid,nu exitati oricum pentru a ne contacta pentru orice alte informatii,

Parcare Otopeni va asigura transport spre si dinspre aeroport iar cel mai important aspect este ca acest serviciu este Gratuit!

In ziua de azi, timpul este unul din cele mai importante lucruri din viata unui om si din acest motiv am contruit Parcarea cat mai aprope de aeroport, Aero Parking Otopeni este situata la 1 minut de Aeroportul Internaţional Henri Coanda si anume pe Strada Gării Balotești 9,Otopeni,Ilfov.