Parcare in otopeni aproape de aeroport

Trebuie sa calatoresti cu avionul dar nu stii unde sa parchezi masina? A devenit un obicei ca Bucurestiul sa fie invadat de masini si de aceea, stationarea in capitala nu reprezinta o solutie prea buna. Cei mai multi se indreapta catre imprejurimi si aleg parcari cat mai apropiate de aeroportul Otopeni. In ultimii ani s-au infiintat o multime de firme de parcare si securitate  pentru diferite tipuri de masini.

Una dintre solutiile eficiente este ParcareaOtopeni24.ro. Este una dintre cele mai apropiate parcari de zona aeroportului Henri Coanda. Aceasta se afla pe drumul national DN1. Transportul pana la aeroport este gratuit si se desfasoara in microbuze climatizate, comode, cu spatiu mare de depozitare pentru bagaje. Parcarea pune la dispozitie sisteme video performante, camere CCTV pentru a crea conditii prielnice de stationare a autoturismului. Un avantaj este ca parcarea pune la dispozitie servicii pe termen lung. Zona de parcare este inchisa de jur imprejur cu gard si este iluminata integral si non stop.

In ceea ce priveste detaliile de contact, firma prezinta un call center, creat cu scopul de a oferi clientilor informatii ajutatoare despre parcare, tarife si securitate. Poti suna oricand la numarul afisat pe site-ul firmei intrucat dispecerii lucreaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. In ceea ce priveste accesul in parcare, aceasta se poate face doar cu rezervare. Dupa ce rezervi locul telefonic sau online, mai ramane sa te prezinti in parcare cu un sfert de ora mai devreme de check-in si imbarcarea in avion.

Personalul firmei este calificat si foarte primitor. Daca ai intrebari sau nelamuriri, stai fara grija pentru ca ti se va oferi asistenta pe intreaga durata a colaborarii. Pentru prima zi de parcare vei achita 30 de lei. Pretul scade cu cat durata de stationare se mareste. Daca stationezi mai mult de 8 zile, pretul total se va mari cu 8 lei pe fiecare zi de parcare. Daca esti interesat de un tarif pe termen lung, este bine sa stii ca pe 2 luni de stationare vei plati aproximativ 520 de lei. Nu in ultimul rand, plata se face la momentul sosirii in parcare. Banii se platesc in avans la casieria din cadrul parcarii si poti folosi atat cash, cat si cardul. Pentru transferul de intoarcere de la aeroport, clientii vor trebui sa apeleze la firma. Angajatii vor astepta clientii in fata la terminalul sosiri. Preluarea masinii si transferul se realizeaza in timp util.

Daca nu te-ai hotarat inca ce parcare sa alegi in timp ce calatoresti cu avionul, cea mai buna solutie este firma ParcareaOtopeni24.ro. Este optiunea ideala pentru cei care doresc o zona de parcare sigura pentru autoturism, cu iluminare si monitorizare video. Ai toate sansele sa iti placa aceasta locatie.