fbpx

Pantaloni damă și pantaloni bărbați în sezonul 2022

Pantalonii sunt piese foarte convenabile în garderoba femeilor, deoarece în lumea modernă există un ritm de viață foarte frenetic, și prin urmare, caracterul practic și confortul, sunt pe primul loc pentru femei. Modelele de pantaloni damă sunt prezentați în stiluri originale, culori frumoase și imprimeuri colorate – toate acestea, pentru ca sexul frumos să arate grozav și elegant în orice situație.

Pantaloni damă clasici

Acest stil de pantaloni apare aproape în fiecare an în colecțiile designerilor celebri. Pantalonii clasici sunt în armonie cu o jachetă clasică. Poți crea o astfel de imagine nu numai pentru birou, deoarece poți îmbrăca o jachetă peste un top bandeau sau sutien, stilizându-l cu bijuterii reale, și astfel, vei arăta foarte cool la o petrecere de seară.

Pantaloni palazzo

Palazzo sunt pantaloni largi pentru femei, care în croiala lor seamănă cu o fustă largă până la podea, dând o senzație de lejeritate, alungind silueta și făcând-o mai atractivă. Anterior, pantalonii palazzo făceau parte din garderoba de vară, dar datorită țesăturilor din care sunt fabricați acum, îi poți purta liber și în sezonul rece.

Joggeri

Până de curând, joggerii au făcut obiectul unei garderobe sportive şi anume pentru jogging. Comozi și practici, acești pantaloni au elastic în talie și la glezne. Sunt realizați din diverse materiale, cum ar fi tricou, denim, bumbac, țesătură pentru costume. Arată grozav într-un stil sportiv, combinați cu cizme sau pantofi clasici cu toc.

Pantaloni cargo

Pantalonii cargo nu pierd teren în acest sezon. Sunt disponibili într-o varietate de culori și țesături. Se deosebesc prin buzunare plasate pe coapse sau gambe, pot fi croiți drept sau cu bandă elastică în partea de jos. Culorile clasice sunt bej, kaki, nisipiu. Pantalonii cargo se potrivesc bine cu diverse tipuri de încălțăminte: adidași, tocuri înalte, cizme Chelsea cu talpă aspră, cizme cu șireturi.

Pantaloni bărbați pentru fiecare zi

Modă pentru bărbați este reprezentată în cele mai bune look-uri și în diferite stiluri. În fiecare an, moda masculină se dezvoltă din ce în ce mai mult, făcând propriile ajustări în garderoba aproape a tuturor bărbaților. Dacă destul de recent, hainele de culori închise și practice, precum și cu o croială laconică, au prevalat în dulapul pentru bărbați, atunci în noul sezon garderoba masculină va fi completată cu noutăți colorate și imprimate, care vor permite bărbaților să creeze imagini memorabile și originale cu pantaloni bărbați la modă.

În fiecare sezon, designerii surprind din ce în ce mai mult cu invențiile lor, oferind bărbaților nu doar noile lor creații în ceea ce privesc pantalonii. Uneori, designerii vin cu un aspect radical nou asupra modei pentru bărbați, precum pantaloni cu imprimeuri florale, nuanțe de roz și mov, dungi și carouri. Suntem de acord, dar în același timp există o mulțime de lucruri interesante și relevante pentru bărbații conservatori.

Pantaloni bărbați – Culori

Principalele culori în modă street style 2021-2022 pentru bărbați vor fi: portocaliu, galben, verde, roșu, albastru, roz. Și este important de reținut că cu cât vor fi prezentate mai multe soluții de culoare în imaginea de street style masculin, cu atât mai bine. Imprimeurile îndrăznețe pentru pantaloni bărbați, arată clar că în fața ta nu stă un bărbat obișnuit și banal. Cu pantaloni bărbați la modă în garderoba ta, vei arăta incredibil de elegant. Imprimeurile sunt populare în acest sezon și pot fi adăugate la dulapul unui bărbat care preferă stilul stradal.

În lumea modei pentru bărbați, nu există mai puține opțiuni pentru îmbrăcămintea exterioară decât în ​​cea pentru femei. În dulapul masculin din acest sezon ar trebui să existe pantaloni bărbați eleganți pentru ocazii special, pantaloni street style pentru imagini de zi cu zi și pantaloni scurți pentru zilele toride. Din fericire, toate stilurile pot fi purtate în siguranță în imagini de stil stradal, fără a-ți face griji în ceea ce privește armonia imaginii.