Pantaloni cu imprimeuri, un trend jovial de primavara

Nu a fost o surpriza faptul ca imprimeurile feminine au reaparut odata cu venirea sezonului primavara/vara, ci modul in care designerii au ales sa includa acest trend popular in tinutele de pe podium. Conform Magazine Fashion, acestea sunt tendintele de pantaloni ale sezonului:

Imprimeurile florale, geometrice, reptile print sau polka dots au reaparut pe scena fashion, insa de data aceasta, s-au limitat pe accesorii si, mai putin asteptat, pe pantaloni. Pe buna dreptate, eu sunt teribil de incantata de faptul ca cineva s-a gandit sa mai animeze putin un articol vestimentar care mai rareori ajungea sa evadeze din dulap, in special pe timpul verii, cand rochiile si fustele au si ele momentul lor.

Tendinta emergenta a fost ca un suflu proaspat de aer, motiv pentru care s-a raspandit cu un ritm alert printre designeri. incantati de revenirea pantalonilor cu imprimeuri in tendinte si de ocazia de a adapta croiala pantalonilor pentru a echilibra vizual compozitia, designerii au promovat pantaloni tigareta cu imprimeuri florale masive, in culori complementare, dar nu numai.

Imprimeurile geometrice, cu motive traditionale sau dispuse astfel incat sa creeze iluzii optice au urmat indeaproape, fiind mai permisive si mai usor de asortat in tinute. Personal, cred ca trendul pantalonilor cu imprimeuri geometrice va avea mai mult succes in randul acelora dintre noi cu o viziune mai domoala asupra ceea ce inseamna, de fapt, accent.

Cu toate acestea, trbuie sa recunoastem ca mutarea este una curajoasa, iar alegerea de a evidentia trupul de la talie in jos nu neaparat potrivita pentru orice silueta. Cu toate acestea, vocile din domeniul modei ne-au aigurat ca trendul poate fi adaptat de oricine, cu conditia de a respecta cateva principii de baza.Daca esti inalta, poti opta pentru imprimeurile zarite pe podium (flori mari, imagini imprimate, traditionale), insa minionele sunt sfatuite sa opteze pentru imprimeuri delicate (flori mici, polka dots).

Liniile geometrice avantajeaza 80% din populatie, in special cele realizate din linii verticale sau cu imprimeu scotian.Aseaza-le pe un material mai rigid si pastreaza matasea si satinul pentru imprimeul floral, la fel de popular.

Lungimea si croiala pantalonilor are o importanta poate mai mare decat imprimeul ales. Asigura-te ca modelul te avantajeaza inainte de a opta pentru versiunea cu topping de imprimeu si vei face alegerea corecta.

Nu te aventura din prima la pantaloni din satin cu imprimeu xxl floral daca nu te simti stapana pe look. Opreaza pentru piese care corespund stilului tau – pantaloni cu imprimeuri din denim, raiat, skinny jeans, pana, boyfriend jeans sau leggings.

Pastreaza partea de sus a tinutei foarte simpla; un tricou intr-o singura culoare, cu precadere una nude va pune in valoare tinuta. Limiteaza celelalte accesorii si echilibreaza tinuta purtand o jacheta in aceeasi nuanta cu baza imprimeului de pe pantaloni.

Magazinele sunt deja incarcate cu modele de pantaloni cu imprimeuri interesante, insa iata si cateva sugestii de pe site-urile de peste hotare.

Preferatii mei sunt cei cu polka dots; tu ce pantaloni cu imprimeuri preferi?