fbpx

Panouri cu led

V-ati saturat ca in fiecare luna sa platiti foarte mult pentru factura de energie electrica la firma pe care o administrati si va interesati sa adoptati o alta solutie? Aveti nevoie de o solutie eficienta si cat mai economica pentru a asigura iluminatul in biroul pe care il detineti? V-ati mutat la casa si considerati ca becurile clasice sunt ineficiente si au si un consum ridicat si luati in calcul o alta solutie? Ce parere aveti despre montarea de panouri cu led? In strainatate sunt foarte des intalnite si multe persoane le folosesc datorita avantajelor multiple pe care le prezinta si tendinta este ca si la noi in tara, sa existe tot mai multi care sa prefere sa folosesca panouri cu led in locul neoanelor sau al becurilor obisnuite.

De la ce firma puteti sa cumparati panouri cu led?

Cei interesati in a achizitiona panouri cu led trebuie sa stie ca se pot baza pe oferta foarte avantajoasa propusa de firma Solar Watts din Braila. Aceasta vine in sprijinul clientilor din intreaga tara cu o oferta vasta de produse de inalta calitate, apartinand un producatori foarte cunoscuti. Intre acestia pot fi enumerati: Mean Well, Epistar, Citizen, Edison LED`s, Sharp etc. Firma Solar Watts si-a inceput activitatea in urma cu 7 ani si se ocupa cu importul a peste 1800 de modele de corpuri de iluminat cu led, folosite pentru a furniza energie electrica. Prin intermediul acestei companii puteti cumpara becuri cu leduri, spoturi cu leduri, lampi industriale cu leduri, panouri cu led etc. Prin folosirea acestor produse, protejati mediul inconjurator.

Ce ar trebui sa stiti despre panouri cu led?

Aceste panouri cu led se pot folosi cu succes pentru a ilumina locuintele personale sau pentru spatii comerciale, birouri, restaurante, benzinarii etc. Se pot monta cu usurinta in cadrul suprafetelor incastrate, al tavanelor false etc. Firma Solar Watts va propune mai multe modele de panouri cu led, care pot fi cumparate la preturi accesibile, atat pentru persoanelor fizice, cat si pentru cele juridice,

Cele mai importante caracteristici ale acestor panouri cu led sunt:

– lumina este echilibrata, fara a avea variatii

– aspect estetic placut

– rezistenta mare la vibratii si socuri

– mentenanta este zero, timp de 5 ani cel putin

– nu emit radiatii

– economie de 40% fata de becurile economice CFL

– nu au in continut mercur sau plumb

– durata de viata indelungata, durata este de peste 50.000 de ore

– sunt prietenoase cu mediul

– diminueaza tensionarea ochilor etc

Vreti sa ii contactati pe cei de la Solar Watts? Iata cum o puteti face?

Daca oferta firmei pentru panouri cu led vi se pare demna de luat in considerare, va recomandam sa ii contactati pe angajatii sai prin telefon, e-mail sau fax. Informatii in plus puteti sa obtineti si daca accesati site-ul solarwatts.ro. Nu ezitati sa solicitati sfaturile specialistilor din cadrul acestei companii pentru a fi siguri ca veti achizitiona cele mai bune produse. Pentru panouri cu led la cel mai bun raport pret-calitate, contati pe firma Solar Watts din Braila.