Pamirco – traverse de lemn

traverse de lemn

Firma Pamirco prezinta serviciile sale de prelucrare a lemnului. Principalele produse lucrate si vandute de firma Pamirco sunt traversele de cale ferata. In Romania, dar si pe piata internationala, railway sleepers – traversele de cale ferata – sunt extrem de apreciate.

Principala nisa careia Pamirco se adreseaza este industria tranportului pe cale ferata. Transportul de pasageri sau de marfuri pe caile ferate presupun conditii de maxima siguranta. Aici intervine firma Pamirco. Pamirco scoate la vanzari produse de calitate Premium pentru caile ferate.

Firmele care se ocupa cu modernizarea cailor ferate sau cu construirea unor noi linii de cale ferata apeleaza la Pamirco. Avand o reputatie impecabila, Pamirco se mandreste cu clienti din tari precum: Egipt, Turcia, Japonia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Anglia, Olanda, Belgia, Germania şi România.

Tipuri de produse marca Pamirco

Firma Pamirco produce diferite tipuri de traverse: traversele normale de cale ferata, traverse de poduri, sau acele traverse folosite la macazuri si incrucisari. Pe langa traverse, Pamirco produce si panouri ansamblate si cherestea tivita ( si netivita) pentru industria de productie de mobilier.

Fiind o firma cu renume international, Pamirco intelege importanta prestarii serviciilor de maxima calitate. Traversele marca Pamirco sunt produse conform SR EN 13145+A1:2012, pentru orice tip de ecartament.

Materialul din care sunt lucrate traversele este de calitate superioara. Pentru cea mai buna rezistenta se foloseste lemnul de esenta tare precum Stejarul sau Fagul.

Traversele de lemn sunt folosite cu mare apreciere in design de spatii verzi. In tari precum Marea Britanie si Scotia expertii in peisagistica apeleaza la traverse de lemn pentru a delimita si a construi spatii verzi.

In Romania, peisagistica este un domeniu la inceput de drum. Exista insa cazuri de succes care arata cat de util si frumos se integreaza traversele din lemn intr-o curte exterioara.

 

Pamirco – traverse lemn

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: office@pamirco.com

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

 traverse de lemn