fbpx

Pamirco – traverse de cale ferata

traversa de lemn

Cele mai bune traverse de cale ferata sunt cele care respectă nivelul de calitate necesar pentru o construcție durabilă în timp și mai puțin afectată de factorii perturbatori. Pamirco Mănăștiur are soluția celor mai mai rezistente traverse la nivel național și internațional.

Traverse de cale ferata obținute din material lemnos

Piața produselor de traverse variază în funcție de preferința pentru care optează clientul și pentru specificul traverselor. În România în urma unor cercetări clare, cel mai folosit material pentru prelucrarea traversei este lemnul. Cu proprietăți naturale, materialul lemnos are capacitatea necesară de a rezista în timp asupra greutății feroviare cât și de a-i oferii echilibru, stabilitate și elasticitate în cazurile în care o necesită.

Pamirco, o fabrică de peste 15 ani experiență în prelucrarea corectă a materialului lemnos recomandă în speță traversa din lemn datorită beneficiilor pe care le acordă cat și costurilor mult mai dificil minte și accesibile decât în restul materialelor. Traversa din lemn garantează o durabilitate mai mare decât fierul sau betonul, deși costurile sunt mult mai rentabile în timp. În achiziționarea traverselor este important totuși să ne uităm la preț, deoarece în majoritatea cazurilor acesta este raportat la calitate, așadar o investiție prea mică ar putea duce la rezultate de scurtă durată.

Traverse de cale ferata – calitate fără concurență

Spre deosebire de piața deja existentă Pamirco asigură una dintre cele mai înalte calități cu privire la produse, lipsită de altfel de concurență, fiind printre singurii din România care oferă aceste servicii cu promptitudine,seriozitate și profesionalism. Dacă ar fi să ne dăm seama de calitatea și eficiența unui produs achiziționat ar trebui să ne uităm mai întâi de toate la cererea pieței și la părerea clienților.

Echipa de lucru Pamirco deține colaborări nu doar la nivel național ci inclusiv pe piața internațională, având clienți din țări precum Japonia, Egipt, Bulgaria, Germania, Olanda și multe altele pentru care compania a asigurat cele mai bune servicii de prelucrare a traversei. Cu numărul de clienți de la nivel global și cu o cerere mare pe piață, firma Pamirco deține astăzi peste 529701 de traverse prelucrate, a căror durabilitate și rezistență datează și astăzi în diferite construcții de la nivel internațional. Spre deosebire de celelalte companii care oferă aceste servicii, fabrica se poziționează în rândul preferințelor consumatorilor, fiind una dintre cele mai apreciate companii.

Pamirco – o fabrică de esență tare

Echipa Pamirco se consideră a fi o fabrică de esență tare datorită implicării, seriozității și profesionalismului cu care sunt proiectate și prelucrate produsele. Pentru că esența este ceea ce contează, fabrica mizează atât pe cantitatea produsului cât și în mod special pe calitatea cu care este confecționat. Pe lângă metafora esenței tari cu care fabrica a reușit să se poziționeze cat mai sus în industria traverse lor acest criteriu face referire în mod special la materialul lemnos folosit pentru prelucrare.

Deoarece fabrica garantează rezultate rezistente și durabile în timp materialul trebuie să fie unul ales cu certitudine pe ceea ce se garantează. Din acest punct de vedere Pamirco lucrează doar cu lemn de esență tare, respectiv specii de lemn dure.  Pentru această încadrare aducem în discuție două specii de lemn folosite de către fabrică datorită rezistenței și siguranței pe care oferă : stejarul și fagul. Traversele din lemn dure necesită o atenție sporită momentul prelucrării etape de lucru clare și modalități prin care proprietățile lemnului să fie îmbunătățite.

Pamirco Mănăștiur- garanția unui produs de calitate

În orice achiziție pe care o facem clientul trebuie să se asigure de o garanție a calității în special pe termen lung. Pamirco oferă acest tip de garanție încă din momentul prelucrării, făcusându-se pe proiectarea unor traverse de calitate superioară, ingrediente bine alese, materiale eficiente, aparatură modernă și o echipă de oameni care știu în amănunte ceea ce urmează să facă. La Pamirco ai garanția unui produs făcut bine, clienți anteriori care apreciază calitatea produsului și o serie de avantaje pe care le oferă de-a lungul timpului. Achiziționează traversele e și vei beneficia de servicii rapide prompte, oameni profesioniști și produse proiectate net superior.

Prețurile Pamirco sunt raportate la nivelul de calitate cu care lucrează și asigură o singură investiție de pe baza căreia se va putea profita o perioadă de timp îndelungată, datorită rezistenței traverselor.