fbpx

Pamirco si experienta celor 15 ani de prelucrare

Pamirco

Vrei sa achizitionezi o traversa cale ferata de cea mai buna calitate? Investeste in specialisti. Baza traverselor ferate din Romania este Pamirco Manastiur, un producator cu peste 15 ani experienta in prelucrarea lemnului. Vrei sa faci o investitie care sa merite? Contacteaza echipa Pamirco si bucura-te de produsele lor rezistente la factorii de mediu.

Railway sleepers – povestea din spatele fabricii Pamirco

In anul 1902 in judetul Timis se infiinta noua fabrica de cherestea din Romania. Inca din acele timpuri, fabrica a reusit sa convinga prin calitatea produselor si munca deosebita a oamenilor care formau echipa de pe atunci. Astazi, Pamirco Manastiur duce mai departe traditia si munca de calitate din acele vremuri.

In prezent, clientii pot achizitiona produse diverse din cadrul fabricii cu renumie. Pe langa cheresteaua tivita/netivita renumita in cadrul fabricii, veti regasi inclusiv panouri asamblate si traverse de cale ferata. Spre deosebire de anii trecuti, cererea pe piata s-a schimbat iar preferintele oamenilor se schimba de la o perioada la alta.

Pentru a putea mentine pasii cu cererea in continua schimbare si cu noile optiuni la care se adapteaza oamenii, Pamirco este unul dintre producatorii moderni de pe piata din Romania. Oferind produsele inclusiv pe piata internationala, fabrica se adapteaza cu usurinta noilor cereri, aducand clientilor etape si produse inovative de prelucrare a traverselor.

Railway sleepers – secretele din spatele alegerii materialului

Pe piata din Romania se gasesc astazi 3 forme populare de traverse din lemn, fier sau beton. Pe piata internationala se mai gasesc inclusiv traverse din plastic reciclabil. Oamenii se indreapta spre diverse tipuri de traverse in functie de parerile auzite pe piata. In urma unor cercetari multiple, lemnul a ramas printre cel mai apreciat material pentru constructia exterioara. Motivele sunt clare si se invat in jurul avantajelor pe care le ofera.

Un criteriu important pe care nu totii oamenii il cunosc este bugetul alocat unei astfel de investitii. Desi nu pare, lemnul este mi ofertant si accesibil la preturi, decat restul materialelor. Pentru a intelege mai bine, vom lua un exemplu sigur. Traversa din beton este un produs mult mai costisitor, iar acest lucru se datoreaza unui aspect simplu. In momentul deterioarii si a inlocuirii, specialistii trebuie sa intervina asupra intregii infrastructuri de cai ferate. Acest criteriu inseamna automat costuri in plus.

In cazul traverselor din material lemnos, totul este mai simplu si accesibil. Lemnul este un material care se poate indeparta cu usurinta, fara a interveni asupra constructiei de cai ferate. Deterioarea apare mai tarziu, iar din acest punct de vedere, costurile sunt mai mici decat in cazul traverselor din beton.

Traversa cale ferata – un produs la cerere

In cadrul fabricii Pamirco veti regasi 3 tipuri de traverse prelucrate pentru orice tip de ecartament. Acestea sunt produse conform SR EN 13145+A1:2012, folosindu-se in sistemul de productie exclusiv lemn de esenta tare. Puteti opta pentru traverse normale de cale ferata, traverse pentru poduri sau traverse pentru macazuri si incrucisari. In cazul in care, un produs nu corespunde cerintelor dvs, puteti opta pentru o traversa la cerere.

Traversa la cerere este denumita inclusiv traversa speciala si ofera anumite sarcini suplimentare fata de traversele normale. In mod general, rolul unei traverse este de a lega cele doua sine intre ele, printr-un sistem de prindere. De asemenea, traversa trebuie sa preia greutatea feroviara si sa o mentina in echilibru pe intreaga durata a transportului.

In plan secundar, la cerere, clientul poate opta pentru anumite caracteristici importante. Spre exemplu, traversa speciala poate oferi inclusiv elasticitate transportului, poate asigura absorbtia vibratiilor sau poate izola fonic locuitorii din zonele adiacente. In functie de caz sau preferinte, traversa din lemn este un produs cu care se poate jongla astfel incat sa se obtina cele mai bune performante.

Traversa cale ferata – investitii de viitor de la Pamirco Manastiur

Cand achizitionam produse de o asemenea anvergura ne dorim sa fie rezistente, durabile si cat mai calitative, tocmai pentru a scadea din costurile din viitor. Apeland la amatori in prelucrarea traverselor va fii greu sa obtinem aceste rezultate, asadar solutia de viitor este sa ne indreptam catre specialisti. Pamirco Manastiur este un producator care investeste in imaginea sa si automat in produsele si serviciile pe care le presteaza inclusiv la nivel international.

Cu peste 529701 de traverse de lemn produse pana la ora actuala, Pamirco se afla in top-ul preferintelor de catre cei care cauta profesionalism, calitate si randament.