fbpx

Pamirco – prezentare servicii

Pamirco

Compania Pamirco este una dintre cele mai prospere companii din Romania dedicata tăierii şi rindeluirii lemnului cu impregnarea lemnului.

Situata in partea de NE a județului Timiș, compania Pamirco a crescut in cei 16 ani de activitate si a ajuns un jucator important pe piata interna si pe piata internationala.

Traversele de cale ferata pot fi fabricate din diverse materiale precum lemn, otel, plastic, beton sau piatra. Lemnul este unul dintre cele mai apreciate materiale pentru constructia traverselor de cale ferata. Pamirco este specializată în producţia de traverse de cale ferată normale si traverse folosite la macazuri şi încrucişări.

Pamirco

De asemenea, Pamirco produce traverse pentru poduri, panouri ansamblate si cherestea tivită şi netivită pentru industria mobilei.Orice elemente speciale din lemn pentru căile ferate se pot proiecta şi produce de compania Pamirco.

Traversele de cale ferată sunt produse conform SR EN 13145+A1:2012, pentru orice tip de ecartament. Sistemul de producţie foloseşte exclusiv lemn de esenţă tare (Fag şi Stejar).

Pentru toate produsele sale compania Pamirco are certificari si autorizatii. Standardele inalte la care lucreaza compania au garantat satisfactia clientilor sai de-a lungul anilor.

O companie cu istorie – Pamirco

Compania Pamirco este in continua evolutie pentru a isi imbunatati serviciile si a creste satisfactia clientilor sai. Cu o istorie de mai bine de 16 ani, compania a crescut in experienta si a invatat sa asculte nevoile clientilor sai. Pamirco lucreaza atat pentru piata din Romania, cat si pentru piata internationala.

Despre Pamirco

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005.Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email:[email protected]

Adresa:Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831