fbpx

Pamirco – cel mai bun loc pentru achiziționarea de traverse

Pamirco

Dacă ești în căutare de traverse de cale ferată și încă nu ai găsit locul potrivit de achiziționare al acestora, atunci te afli în locul potrivit, la momentul potrivit! Când vine vorba de „ railway sleepers ”, acestea au utilizări multiple. Totuși, indiferent de motivul achiziționării acestora, este esențial ca ele să fie calitative și să reziste la testul timpului. Citește mai departe acest articol și descoperă gama de produse a fabricii de renume internațional, Pamirco.

Cum a început povestea fabricii Pamirco

Povestea acestei fabrici a început în urmă cu 120 de ani, când a fost înființată fosta fabrică de cherestea din Mănăștiur. Fabrica Pamirco se ocupă tot cu prelucrarea lemnului, așadar continuă într-un fel sau altul tradiția și istoria fostei fabrici.

În prezent, echipa fabricii noastre este formată din zeci de persoane pasionate și dedicate acestei meserii. Pasiunea noastră față de acest domeniu ne-a ajutat să devemnim din ce în ce mai buni și să ne diferențiem de concurența de pe această nișă.

Deși nu a fost ușor, am reușit să câștigăm încrederea oamenilor și putem spune că toți clienții noștri au plecat mereu cu zâmbetul pe buze și mulțumiți de la fabrica noastră. Un lucru important de menționat este că ne ocupăm și de comenzi din alte țări sau de comenzi personalizate.

Despre traversele de lemn produse la fabrica noastră

Traversele din lemn sunt unele dintre cele mai fiabile tipuri de traverse. Mult mai ușoare față de celelalte tipuri de traverse, și de asemenea, mult mai economice, reprezintă soluția ideală pentru oricine! Deși atunci când te gândești la faptul că sunt produse din lemn, ai tendința să crezi ca nu sunt atât de durabile, lucrurile stau de fapt total diferit!

Dacă materia primă este calitativă, precum cea pe care o folosim noi, iar procesul de fabricație este efectuat corect, traversele vor rezista cu brio chiar și mai mult față de alte traverse din alte materiale. Datorită greutății lor sunt și mult mai ușor si mai rapid de montat comparativ cu cele din oțel sau din beton.

Fabrica noastră se ocupă cu producerea de traverse de cale ferată din lemn de esență tare, dar și de alte produse de lemn ce țin de această industrie a prelucrării lemnului. Astfel, la fabrica Pamirco vei găsi:

  • Traverse de cale ferată clasice
  • Traverse de cale ferată utilizate în cadrul macazurilor / încurcișărilor
  • Traverse de cale ferată pentru poduri
  • Cherestea tivită
  • Cherestea netivită
  • Panouri asamblate.

Un aspect important și interesant legat de traversele de cale ferată din lemn este faptul că acestea sunt singurele tipuri de traverse care pot fi utilizate în curbele cu o rază mai mică de 500 de m, în încrucișări sau în cadrul podurilor.

Certificările deținute de fabrica Pamirco

De-a lungul timpului ne-am dezvoltat enorm, și pentru a putea funcționa ca fabrică la nivel internațional, am primit o serie de certificări. Aceste certificări atestă calitatea produselor noastre și îți oferă siguranță în vederea achiziționării lor. Considerăm că deținerea unor astfel de certificate este absolut necesară atunci când vine vorba de o companie de renume care inspiră încredere, calitate și siguranță.

Certificările deținute de fabrica Pamirco sunt:

  • Autorizaţie de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”;
  • Certificat de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată.
  • Certificate: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008;
  • Certificat de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”.

Cu ajutorul acestor certificări te poți asigura că produsele fabricii noastre respectă în totalitate normele naționale și internaționale de calitate. Este esențial ca aceste norme sau standarde să fie respectate, deoarece doar în acest fel se pot oferi cele mai bune servicii pentru fiecare client în parte!

Devino și tu un client fericit!

Sperăm că acest articol ți-a fost de ajutor și că te-a ajutat în vederea luării unei decizii corecte atunci când vine vorba de traversele de cale ferată. Dacă ai nevoie de mai multe informații, te invităm să ne vizitezi website-ul sau să descoperi și celelalte articole despre traversele de cale ferată produse de fabrica noastră.