Pachete funerare pentru toate categoriile de cetățeni

Moartea ne desparte de cei dragi. În aceste momente dificile este important să ne gândim că trebuie luate în calcul o serie de lucruri ce țin cont de pregătirea decedatului, de la pregătirea priveghiului și până la toate celelalte lucruri importante pentru evenimentul de înmormântare.

Fiindcă este un moment mai sensibil, firmele de pompe funebre oferă un sprijin și ajutor famililor îndoliate cu servicii funerare complete la prețuri reale, fără a profita de suferința celor îndoliați.

Întregul proces de înmormântare și pregătirile necesită timp și răbdare. Funerare Rainbow Dorobantu este o firmă de pompe funebre cu sediul în București care oferă pachete funerare pentru toate categoriile de cetățeni.

Pachetele includ: pachet în baza talonului de pensii, pachet funerar standard plus, pachete funerar spital, pachet funerar incinerare, pachet funerar lux. Toate pachetele includ servicii funerare complete, de calitate indiferent de tipul acestora.

Alegerea unor pachetele funerare este o metodă mult mai ușoară și convenabilă pentru orice client. Prețurile sunt corecte și fiecare pachet oferit conține servicii complete.

Servicii funerare BucureștiFunerare Rainbow Dorobanțu tratează fiecare client cu seriozitate și profesionalism.

Echipa noastră este conștientă de momentele grele și sensibilitatea prin care trec familile îndoliate. Experiența necesară ne ajută să ajutăm și noi la nevoie pe toți clienții pentru a le alina suferința în cel mai crunt moment. Lucrăm cu respect față de persoana decedată și de familia îndoliată indiferent de statutul social al acesteia.

Funerare Rainbow Dorobanțu cu sediul în capitală oferă susținere și ajutor famililor îndoliate și tuturor cetățenilor indiferent de naționalitate sau rasă. Suntem o echipă de profesioniști care prestează servicii funerare complete. Pachetele funerare oferite sunt pentru toate categoriile de cetățeni.

Suntem alături de cei care trec prin momente grele la orice oră. Ne puteți contacta prin telefon sau e-mail.

Date de contact: 0753.30.40.50

E-mail: funerarerainbow@yahoo.com