fbpx

Pachete de oferte la firmele de inchirieri auto

Nici firmele de inchirieri auto nu au spus nu acestei strategii. Usor, usor, si afacerile de tip rent a car se modernizeaza. Acum au site-uri de Internet unde clientii pot face direct rezervarea si practica tot felul de oferte (reduceri pentru fidelitate, inchirere de lunga durata, inchiriere online, discount-uri sezoniere etc.) pentru a face fata unei cereri din ce in ce mai diverse a clientilor interesati de servicii de transport.
Nu de putin timp, mai exact in luna septembrie, AutoStil Rent a Car Romania, firma autohtona de inchirieri auto a lansat trei oferte de tip pachet. Acestea sunt intitulate sugestiv Economy, Family si Travel. Acestea se adreseaza clientilor cu trei nevoi distincte. Pentru cei care nu doresc sa cheltuie prea mult, si dimpotriva sa economiseasca, AutoStil Rent a Car propune Economy, pachetul care include inchirierea pentru sapte zile a unei Skoda Fabia impreuna cu un scaun unde copii si GPS la 175 euro. Garantia pentru acest model este de 150 euro, redusa de la 200 euro, spun reprezentantii firmei.
Cea de-a doua oferta, Family, se adreseaza familiilor care au nevoie de o masina spatioasa si loc din belsug pentru bagaje. Este vorba de autoturismul Opel Corsa Sports Tourer la pretul de 217 euro si 200 euro garantie tot pentru o perioada de inchiriere de 7 zile. De asemenea, garantia la aceasta masina a fost redusa de la nu mai putin de 300 euro. Trebuie mentionat ca aceasta suma care reprezinta garantia este 100% returnabila si nu constituie decat un mijloc de protectie impotriva eventualelor pagube sau furturi care nu sunt asumate de cel care inchiriaza.
Ultima oferta de tip pachet, recent lansata de AutoStil Rent a Car, este Travel si este menita sa acopere nevoile celor care calatoresc in numar mare. Opel Vivaro (8+1 locuri) este un microbuz sigur si spatios care, inclus in acest pachet, costa 385 euro pentru 7 zile. Garantia este de 300 de euro, in conditiile in care acum o saptamana era 500 euro.
Ofertele propuse de AutoStil Rent a Car au fost gandite pentru perioada medie de inchiriere pe care clientii firmei o aleg si s-au luat in considerare modelele cele mai des inchiriate si mai practice astfel incat clientii sa beneficieze cu adevarat de preturi bune la masini care ii intereseaza.
Se anunta o toamna interesanta la firmele de inchirieri auto. Dupa o lunga perioada de relativa stagnare, acestea isi regandesc strategia de piata odata cu revenirea toamnei si, deci, a oamenilor si a necesitatii lor de transport. Ofertele speciale si discount-urile sunt intotdeauna binevenite, insa mai ales acum cand serviciile de inchirieri auto sunt in mod clar mai cautate.