P3 o numeste pe Emilia Bocan in functia de Senior Leasing amp; Development Manager pentru Romania

Emilia Bocan are 29 de ani si are o vasta experienta in real estate. Inainte sa se alature P3, Emilia a lucrat timp de trei ani la Colliers Romania si patru ani in cadrul Immofinanz Services Romania, unde a ocupat mai intai functia de Leasing Manager & Marketing Coordinator, fiind ulterior promovata in functia de Senior Leasing Manager. In toata aceasta perioada Emilia a fost implicata in inchirierea si managementul operational a celor peste 300.000 m2 de spatii de birouri si industrial din portofoliul Immofinanz, precum si dezvoltarea proiectelor industriale si de birouri ale investitorului in Romania.

“Suntem foarte incantati ca Emilia s-a alaturat echipei din Romania. P3 isi continua cresterea, iar Emilia va juca un rol important in acest sens, alaturi de restul colegilor. Noi, la P3, apreciem in mod deosebit pasiunea pentru domeniul in care activam si dorinta de dezvoltare profesionala. Emilia Bocan intruneste aceste calitati, avand cunostinte solide ale pietei imobiliare precum si abilitati foarte bune de coordonare si managementul proiectelor”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 Romania.

“Sunt nerabdatoare sa imi valorific experienta si cunostintele acumulate in domeniul logistic pentru a le oferi cele mai bune servicii clientilor nostri, jucand astfel un rol activ in planurile de crestere ale P3. Ma bucur sa ma alatur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul proprietatilor logistice, aflat in plina expansiune”, a adaugat Emilia Bocan.

P3 detine, in prezent, 305.000 m2 in 11 cladiri in parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este pozitionat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucurestiului si in imediata apropiere a soselei de centura, ceea ce permite accesul facil catre cele sase sectoare ale capitalei, catre Aeroportul International Henri Coanda, situat la 22 km distanta, si catre autostrada A2. P3 a finalizat recent constructia a trei noi cladiri in P3 Bucharest Park si are in plan continuarea extinderii atat in parcul din capitala, cat si in zonele de centru si de vest ale Romaniei.